Ризикував со надеж дека ќе бидам посреќна но за возврат добив болка,страдање ...боли секој ден поминат без тебе,имав толку убави работи да ти кажам за жал се пропадна...
Се надевам дека нема да се покаеш за се што кажа,јас сум си крива за се,требаше да знам дека човек не се менува така лесно,јебига тоа е..Посакувам таква љубов како твојата никому да не му се деси,себична,болна,посесивна..ако такво е твоето сакање не ми треба.ЗБОГУМ и како секогаш нека сум крива јас за се,џабе ти е кога знам дека душата ми е чиста.
Знаеш, кога легнувам навечер, се радувам дека ќе одморам од свесното мислење на тебе додека сум будна. Затоа ќе те замолам да ми заминеш од соништата и да одиш да се повозиш со точакот до Водно. Сакам да сонувам виножита и еднорози, а не да се будам уморна од бегање од тебе додека спијам. KAKO POSLE NAS, KADA ZNAM DA JE KRAJ NESTALO JE SVE. KROZ HLADAN VETAR JOS TI CUJEM GLAS...
Треба да знаеш дека секогаш кога ме расплакуваш постои еден што дава се од себе да ме насмее. Биди среќен што не му дозволувам!!!
Те сакам to the moon and back, remember? Си знаеш ти се, што не поминавме ќе го поминеме и ова, ќе биде подобро верувај. Едвај чекам да се видиме, веќе ми фалиш...
Проклето, Е*ено сакам ДА ТЕ ГУШНАМ, Амаа сакаммммм, за нигде сум знам. Не знам шо ќе ти напрам ко ќе те видам, и не е до алкохолот моментално во мене , проклета нека е љубовта шо ја имам во мене за тебе. Ете сакам, ама навистински сакам на тебе да ја потрошам. Ужас, ич не чинам ела попрај ме
Ме претвори во она што не требаше , закачалка . Сама сум си крива . Крајот кај и да е веќе се чувствува...Во што се претвори , во ШТО ?
Ме љутиш. Гомно сум знам...крива сум знам,те боли и тоа знам. Ти го убив егото. Сакам само за миг да си ми во кожава,и да видиш колку мие криво. Колку те сакам,колку копнеам по тебе.