Toa e тоа. Знаеш, понекогаш не е доволно јас да те сакам тебе. Ниту пак ти мене. Раазбирање немаме. А како што приметувам, ниту почит. Ти си тажен, а и јас сум. Што бараме заедно?
Da bide siguren vo sebe zatoa shto zasluzhuva premnogu, a za toa ne e ni svesen... Deka go sakam i sakam da bidam tuka za nego, deka ne postoi sovrshenstvo pa da ne go bara, a jas go sakam takov nesovrshen ko shto e... iiiii da stanuva porano nasabajle zatoa shto utrata bez nego se prokleto zdodevni
Им пркоси ли времето на врските? Ја убива ли спонтаноста? Исто ли е се како порано? Дали кога сме на нешто е навикнати го прифаќаме како дел од секојдневието и не му придаваме посебно значење? Или кога нештата се промениле ги бараме изгубените делови коишто ни недостасуваат? Ме сакаш ли уште како порано?
Се надевам утре ќе ме побараш, за да дознаеш дали можеш да спасиш ситуација или не. Ама јас ти гарантирам дека нема да ја спасиш овој пат. Доста беше. И да, земиси ја таа кучка за рака, што сите другари ТВОИ ја поминаа и заедно да се гоните.
Дека сакам секогаш кога ќе испаѓам да седи со мене и до мене,да престане да мисли дека сум љубоморна ако кажува за други девојчиња дека ги сака и свиѓа кога знам дека мене ме сака,и дека сакам да иде на одмор и да бидеме заедно таму (а не иде поради што нема друштво) -не сме во врска
Fucking distance. Извини ме што не можам иднината да си ја ставам на коцка само да си ми близу. Сакам, многу. Ама нели, ако треба - ќе биде.
Толку многу ми недостасуваш што дури боли. Ти си единствениот што може да ја исполни таа празина што ја осеќам. Се би дала да те видам, да те гушнам, да го осетам твојот мирис, па макар и на пет минути. Еден ден, ти ветувам, нема да треба да си кажуваме збогум никогаш повеќе, туку само добра ноќ. И да знаеш дека ги мразам километрите што не делат но знам дека едвај чекам да будам покрај тебе секое утро. Те љубам од се срце, најмил.
Те саκам, не можам да забоρавам. Не баρај од мене да пρодолжам таκа сама, без тебе. Знам и тебе ти е исто, немој да мислиш деκа незнам, но очигчедно не ни било пишано