Знаев дека ќе ме побарас кога тогас,дури 6 месеци ти требаа храброст да соберес?Ама не си свесен колку сум оладена јас,го поминав тестот не осеќам веќе нисто,ќе направам да ја осетис истата болка како мене,чекај има време малце да си поиграм со тебе,се во свое време.
Помина само една ден а мене како цела недела многу ми недостасуваш одва чекам да те видам незнам како ќе поминат овие 8 дена те сакамм најмногу од се на светов
Како се спаси денес имаше среќа, ама другпат можеби и нема да ја имаш. Внимавај повеќе. Те сакам и добра ти ноќ!
Никогаш повеќе не сакам да те видам. Никогаш, разбра!!!!?? Ќе го пребродам ова, а тебе Господ ќе ти плати за се. Се се врти, се се враќа, се се врти, се се плаќа!
И после толку долго време сеуште болиш... И после се, повторно успеваш да ме расплачеш. Всушност долго време немаше и што да понудиш освен солзи, а кажа дека барем искрена љубов имаш да понудиш.... А си бил лажго од почеток до крај, за се. Можеби беше заљубен на почетокот и ти, па затоа ќе памтиш се и ќе знаеш што изгуби. А прекасно е да се навраќаш сега... Толку работи недокажани, но нема смисла веќе ни да се кажуваат. Барем не тебе, и онака нема пак да разбериш. Еве можи ќе ми олесни. А ти слободно прави си што сакаш и со која што сакаш, веќе е небитно.
Стршленка 1: Абе јас можам да ти дадам сигнали да ми се доближиш,ама муда не можам. Немам,не за друго. Ма да и овие што ги немам ми се поголеми од твоите ха burn! Стршленка 2: Не ти се свиѓам,знаааам. Ни на Гаргамел не би му се свиѓала единствено женско на светов да бев. Најди си некоја плава,убава,висока,на која нема да и треба пуш-ап. Јас одам да гледам манастири да видам кај ќе се замонашам. Официјална изјава: Малку сум биполарна кога имам добиено. Сори.
Те ладен те добар,абее не ме нервирај детее,ако сум згрешила не значи дека сега треба голем фраер да ми изиграваш,а сакаш и ти сакаш да си мек со мене,ама пуст инает.Ќе те истрпам уште малце,ако продолжиш ќе има лекции пак ххах
Конечно дојде денот што толку го чекавме..нашиот одмор Колку е убаво чувстовот да се разбудам крај тебе,тогаш знам дека мојот живот има смисла. Те сакам најмногу
Што да ти кажам, или подобро што да ви кажам. Имам многу за кажување. Тебе љубов моја би ти кажала сакам да се мажам сакам дете иако ти абер си немаш. Ќе си дојде се на свое место зошто да чекаме, ми се смачи од чекање а времеза чекање баш и немаш...те сакам толку те сакам аматебе не ти е доволно тоа, сакаш еден куп работи и да и деца ама кога кога се ќе средиме. Кога се ќе средиме можеби, не дај боже децата да ги чекаме..... А тебе мој драги бивши би ти кажала да беше малку попаметен до сега ќе си бевме во брак и ќе си имавме валјда едно две деца, ама не ти беше болно љубоморен, ти се коцкаше епа сеа жал ми е ама ќе ме гледаш само од далеку без да можеш и здраво да ми кажеш. Жал ми е што гледам дека се уништуваш,како и да е што и да се случило долги години беше дел од мојот живот и навистина не би сакала да те гледам како пропаѓаш, би сакала да те гледам успешен, и да оди си дома сигурно те чека женичка ти, не е убаво млада сама да ја оставаш и не туку се пијанчи поради работи кои не се враќаат....имам уште многу да ти кажам ама ајде др пат.
Понекогаш и самиот премногу претеруваш и си знаеш. Ај другпат веќе не прави такви ненормални испади. Како и да е, па животот е поинтересен со по малце ненормални работи се додека се во границите на нормалата.
Во моментов страшно ми се лоши и се виткам од болка во желудников ,чувствувам мачинина пред губење на свест не е поентава да ти се жалам туку и покрај се мислам на тебе,кога би бил до мене може ќе ми помине се