Ми требаш. Нека пројде уште пола саат. Да те видам . Гушни ме силно .Пресилно. Најискрено и најневино . Не зборувај . Само гушни ме ќути и гали ме додека ми ги бришеш солзите. Не знам што е со мене . Знам дека ке ме смириш . само ти го можеш тоа. Од кога те знам јас верувам во ангели . Те сакам.
There's a new game We like to play you see A game with added reality You treat me like a dog Get me down on my knees Let's play master and servant
Фала. За ништо. Уживај. Разбирам. Секогаш и се разбирам .Тоа кај мене е она лошото. Ќе ми пројде .. Не сакам да те видам после. Фала што ме разбра.Смешен си ! ... Доста се јавуваш и се вадиш ... остави ме да се смирам сама со себе ... Чао ... вечерва повеќе не ти кревам . Не ме интересира ништо.
.....многу ми е страв од самата себе, почнав премногу да се навлекувам на тебе....се вљубувам, се чувствувам како кога имав 16 години....ќе горам, знам!!! Извини,....
Срце мое.Си се присетувам на некои моменти во минатото кога одевме само 1 месец. Колку смешни бевме и колку многу се каравме. Па јас тогаш те викав бебе,оти имаше ум на мало бебе од 3 месеци и ти се лутеше,а мене ми викаше голема. Ко си игравме брканица и никогаш не можев да те фатам. Па те сакам срце ,најмногу на свет.Заедно ќе бидеме секогаш во добро и во лошо и се ќе пребродиме.
танананананнананна ти текна на мене синоќе а? на пијано...ама пак ти текна на муабетот какво си меко за гушкање како мече...
пукни си од мака ... да видиш малку како е и да сум лоша Сега ми е жал што не излегов а толку сакав да те гушнам ... Сепак уживам кога си таков разнежен добар мил откако ке ми го кренеш притисокот... ај ем сори што бев малце лоша ама ти си знаеш дека те сакам
Постојано те фалам колку си добар, мил фин, а тебе ѓубре те нема од 7 ц ц ц ... Пак ќе речеш, па кај тета бев, фудбал гледав, ако, ако и јас ќе гледам Бандини
Во деновите кога сме заедно, те посакувам ... Во деновите кога не си до мене... дупло повеќе ... Лека ноќ, убаво да спиеш...
Што е сега? Што? Не ли ти недостигам? Ти мене да, многууу, до солзи, ама нема да ти кажам. Нема да се трудам. Подобро да заврши се! Така подобро ќе ти биде? Тебе не, мене со тек на време да... ама ти ќе се јавиш по 1 недела, толку си издржал до сега, па и сега нема да биде исклучок, со тебе, но со мене да. Изгубив желба да те видам... стварно, несакам да те видам! Исчезни и земи се со себе.
But there's a danger in loving somebody too much, and it's sad when you know it's your heart you can't trust. There's a reason why people don't stay where they are. Baby, sometimes, love just aint enough.
Муце должен ми си... И да знаеш дека денеска очекував повеќе од тебе и од цела екипа воопшто. Не ми се допаднавте воопшто, како прегладнети бевте И фала за голот... ми го исполни срцево хахахаха Љубим тееее!