Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.823
    Допаѓања:
    7.048
    И конечно дојдоја тие наши 5 дена,сами посветени еден на друг <3

2. S.o.F.i

S.o.F.i Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    4.021
    Ти си идиот, сељак најголем!!!! Што уште сакаш од мене? Каде крив уште и ми вели дека јас треба да се сменам малце ма дај молим те. Изгледа не приметуваш како се однесуваш во последно време,
    каде толку ретко се видуваме, ама слободниот ден прво го користиш на "другарите", па потоа ке ти текне на мене. Да видиме дали ке ти одговорам :)

3. Kaley

Kaley Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    1.317
    Допаѓања:
    3.040
    Ден за паметење, толку нови работи споделени со тебе и уште толку многу љубов... :inlove: love you!

4. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.009
    Полноќна хаику инспирација:

Јас сум створена
    за да пеам, танцувам
    и да те љубам :wasntme:

На L-enna му/ѝ се допаѓа ова.
  5. princess5

princess5 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    5.001
    Допаѓања:
    34.790
    Не поминале уште ни 24х аа веке ми недостигашш,едвај чекам да ме разбудиш ко и денес сакам да ти го слушнам гласот бар кога веке овие денови нема да сме еден до друг... да ти кажам колку ми фалиш и те посакувам :/

6. Oleeenka

Oleeenka Популарен член

Се зачлени на:
    11 октомври 2012
    Пораки:
    345
    Допаѓања:
    524
    Уживај во материјалните задоволства глупав еден. Не траат долго... Ќе се запрашаш понатаму што си постигнал :@

7. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.676
    Допаѓања:
    4.648
    Е се избаци таму кадешто никогаш не те очекував :D вчера беше прекрасно знаеш .... уживав додека си спиевме , а ја обозавам таа твоја насмевка кога ќе се подразбудиш и ќе ме погледнеш најнежно на свет ! И те како дебело сум заљубена во тебе ! Патем сите не приметија :) и сите ми рекоа дека е обострано ... кажи ми дека ме сакаш .... кажи ми дека сакаш да ти бидам официјална девојка пред светот !

8. AziskaStrslenka

AziskaStrslenka Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2014
    Пораки:
    412
    Допаѓања:
    3.509
    Тапан ечи од Стајковци до Белимбегово,да ти пријдам душо не ми дава егово.. :rofl:
    Знаеш,можеш да ми бидеш среќа,ама ако продолжиш вака да ме забораваш ќе те утепам и ќе бидеш среќичка во вреќичка.. пиши ми за твое добро :!:

На luci22 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.131
  10. WaffleGirl

WaffleGirl Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2014
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    1.046
    Ми фалиш бе :(

11. RockNroLLGirL

RockNroLLGirL Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2014
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    5.755
    четврток ;) :l: уште 2 дена :inlove:

12. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Камо да можев среќа да те наречам.
    Не се откажувам јас од тебе, само ти давам време да сватиш дека не сум ти јас проблемот, туку дека ти си! А, јас? Јас ќе молчам иако тоа ме уништува...

13. AziskaStrslenka

AziskaStrslenka Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2014
    Пораки:
    412
    Допаѓања:
    3.509
    Што би ти кажала? Дека премногу ми се допаѓаш веќе сигурно и самиот си приметил. Лесно е да се примети. Не знам дали ми е предност или маана тоа што сум неспособна да ги кријам своите чувства. Се обидувам да се воздржам,но сепак морам постојано да ти кажувам дека си посебен. Можеби тоа ме издаде. Или можеби тоа што се однесувам толку несмасно,смотано,искрено и смешно. Кога јас се вљубувам,јас сум пародија на себеси. Се надевам дека ти се допаѓа таа пародија. Бидејќи тоа сум јас. Јас не сум како другите девојки. Во негативна или позитивна смисла,прашање на вкус.
    Јас сум само дете. Малечко,незаштитено детенце кое само сака да си игра. Но не со чувства. И кога ќе го повредат,плаче. Искрено плаче. Не се обидува да врати со иста мерка,да игра игри на доминација и контрола,не купува нова долна облека и го заведува твојот најдобар другар,туку плаче. И чека зборови на утеха после кои повторно ќе може да верува во потполност. Наивно и искрено.
    Од некоја причина сум сосема сигурна дека што подобро ќе те запознавам повеќе ќе ми се допаѓаш. Бидејќи едноставно ја чувствувам твојата вредност. Додека другите оделе по дискотеки и се натпреварувале кој колку девојки ќе добие,ти си бил дома и си се грижел за мајка ти и брат ти. Додека другите веднаш би почнале или да ми се пуштаат без да знаат која сум,дури и без да им се допаднам туку само од досада и заради бројка,ти ми пријде толку нежно и постојано ми покажуваше дека се грижиш. Се грижиш за мене и сега,кога за тебе (можеби) сум сеуште никој,и можам да замислам колку би се грижел кога би била значајна личност во твојот живот.
    Знаеш,тоа што сме имењаци,нашите родендени,чудните сличности во нашиот живот... логиката би рекла дека тоа нема смисла. Но јас сум дете и верувам во такви нешта. Ми даваат надеж. Па дури и да е лажна,сепак е надеж. Знаеш,мене не ми е страв од тоа да се вљубам. А посебно не во личност како тебе. Бидејќи ти реков,јас сум дете. Не размислувам за болката. Кога таа ќе дојде,а е неизбежна,ќе се расплачам,ќе и дозволам да остави трага во моето срце. Но потоа,ја бришам таа трага од него со среќа. Не се плашам од среќа.
    Ти што ли си? Всушност што можеш да бидеш? Среќа или болка?
    Каков и да си,не ми е гајле. Јас те сакам и не се плашам од нови шанси.. Каков и да си,веќе ти реков. Сигурна сум само дека си посебен.
    Што и да си...сакам само да знаеш дека сум спремна да влезеш во мојот живот.
    Се вљубувам...
    Спремна сум,Роберт.. :l:

На Juicy му/ѝ се допаѓа ова.
  14. erica

erica Популарен член

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    1.312
    Допаѓања:
    2.036
    Ништо само ова [​IMG]

На martine му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.314
    Допаѓања:
    92.158
    Се навикнав секоја ноќ да заспивам до тебе ... веќе ми фалиш,едвај чекам да се средиме како што треба :inlove: Те сакам :*

На crazylady, green.eyes, Barbie20 и 2 други им се допаѓа ова.
  16. chicaboom3

chicaboom3 Активен член

Се зачлени на:
    11 август 2014
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    33
    seni seviyorum tatlim
    :inlove:

17. Kaley

Kaley Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    1.317
    Допаѓања:
    3.040
    Срце си ми ти бе! :angel:
    Најмил мој :l:

18. Baby-bubu

Baby-bubu Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2014
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    13.334
    Те обожавам сонце мое! :*

19. urbaan

urbaan Нов член

Се зачлени на:
    6 јануари 2014
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    2
    Бебче мое, те сакам највеќе. :inlove: :inlove: :*

20. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    Излишен е секој збор да се каже ништо неможе да се промени.