Ти си идиот, сељак најголем!!!! Што уште сакаш од мене? Каде крив уште и ми вели дека јас треба да се сменам малце ма дај молим те. Изгледа не приметуваш како се однесуваш во последно време, каде толку ретко се видуваме, ама слободниот ден прво го користиш на "другарите", па потоа ке ти текне на мене. Да видиме дали ке ти одговорам
Не поминале уште ни 24х аа веке ми недостигашш,едвај чекам да ме разбудиш ко и денес сакам да ти го слушнам гласот бар кога веке овие денови нема да сме еден до друг... да ти кажам колку ми фалиш и те посакувам :/
Уживај во материјалните задоволства глупав еден. Не траат долго... Ќе се запрашаш понатаму што си постигнал
Е се избаци таму кадешто никогаш не те очекував вчера беше прекрасно знаеш .... уживав додека си спиевме , а ја обозавам таа твоја насмевка кога ќе се подразбудиш и ќе ме погледнеш најнежно на свет ! И те како дебело сум заљубена во тебе ! Патем сите не приметија и сите ми рекоа дека е обострано ... кажи ми дека ме сакаш .... кажи ми дека сакаш да ти бидам официјална девојка пред светот !
Тапан ечи од Стајковци до Белимбегово,да ти пријдам душо не ми дава егово.. Знаеш,можеш да ми бидеш среќа,ама ако продолжиш вака да ме забораваш ќе те утепам и ќе бидеш среќичка во вреќичка.. пиши ми за твое добро
Камо да можев среќа да те наречам. Не се откажувам јас од тебе, само ти давам време да сватиш дека не сум ти јас проблемот, туку дека ти си! А, јас? Јас ќе молчам иако тоа ме уништува...
Што би ти кажала? Дека премногу ми се допаѓаш веќе сигурно и самиот си приметил. Лесно е да се примети. Не знам дали ми е предност или маана тоа што сум неспособна да ги кријам своите чувства. Се обидувам да се воздржам,но сепак морам постојано да ти кажувам дека си посебен. Можеби тоа ме издаде. Или можеби тоа што се однесувам толку несмасно,смотано,искрено и смешно. Кога јас се вљубувам,јас сум пародија на себеси. Се надевам дека ти се допаѓа таа пародија. Бидејќи тоа сум јас. Јас не сум како другите девојки. Во негативна или позитивна смисла,прашање на вкус. Јас сум само дете. Малечко,незаштитено детенце кое само сака да си игра. Но не со чувства. И кога ќе го повредат,плаче. Искрено плаче. Не се обидува да врати со иста мерка,да игра игри на доминација и контрола,не купува нова долна облека и го заведува твојот најдобар другар,туку плаче. И чека зборови на утеха после кои повторно ќе може да верува во потполност. Наивно и искрено. Од некоја причина сум сосема сигурна дека што подобро ќе те запознавам повеќе ќе ми се допаѓаш. Бидејќи едноставно ја чувствувам твојата вредност. Додека другите оделе по дискотеки и се натпреварувале кој колку девојки ќе добие,ти си бил дома и си се грижел за мајка ти и брат ти. Додека другите веднаш би почнале или да ми се пуштаат без да знаат која сум,дури и без да им се допаднам туку само од досада и заради бројка,ти ми пријде толку нежно и постојано ми покажуваше дека се грижиш. Се грижиш за мене и сега,кога за тебе (можеби) сум сеуште никој,и можам да замислам колку би се грижел кога би била значајна личност во твојот живот. Знаеш,тоа што сме имењаци,нашите родендени,чудните сличности во нашиот живот... логиката би рекла дека тоа нема смисла. Но јас сум дете и верувам во такви нешта. Ми даваат надеж. Па дури и да е лажна,сепак е надеж. Знаеш,мене не ми е страв од тоа да се вљубам. А посебно не во личност како тебе. Бидејќи ти реков,јас сум дете. Не размислувам за болката. Кога таа ќе дојде,а е неизбежна,ќе се расплачам,ќе и дозволам да остави трага во моето срце. Но потоа,ја бришам таа трага од него со среќа. Не се плашам од среќа. Ти што ли си? Всушност што можеш да бидеш? Среќа или болка? Каков и да си,не ми е гајле. Јас те сакам и не се плашам од нови шанси.. Каков и да си,веќе ти реков. Сигурна сум само дека си посебен. Што и да си...сакам само да знаеш дека сум спремна да влезеш во мојот живот. Се вљубувам... Спремна сум,Роберт..
Се навикнав секоја ноќ да заспивам до тебе ... веќе ми фалиш,едвај чекам да се средиме како што треба Те сакам