Се што можам да го чувствувам е далеку од љубов. Но уште подалеку од рамнодушност. Не сакам засекогаш да останеме пријатели. Ми се допаѓаш,и тоа колку многу... Дојди,слободно. Можеби јас сум онаа која што толку долго си ја чекал,онаа која ќе промени се. Онаа која ќе ги исполни сите ветувања и нема да те повреди. Далеку сум од совршена,можеби и не знам да чувам и сакам. Ама ќе се потрудам. Ти ветувам. Прекини веќе да ми го тролаш срцево. Или џа или бу,ајде кажи сега ти..
Јас те сакам а ти криеш што си пишуваш со други па знаеш сите тајни излегуваат на виделина ..епа сега сум рамнодушна љубов моја или пак нивна- знаеш дека се што кажам се остварува а и дека сум си инат Ќе се каеш ти за ова
И демонот е паднат ангел, истеран од Рајот а сакан од Бога.Зар толку морал да му се спротистави!? Страстите го нападнале гордоста му била преголема....а желбата за владеење му растела од ден на ден. Така и ти, ангелче мое, падна.Така и ти од што имаше се, се хранеше и ја билдаше својата желба.Така и ти се извалка и стана демон....така и ти си протерана од мојот Рај!
Ти. Ти си нешто најубаво шо ми се случило во животот. Ми ветуваш многу. Ми ветуваш цел свет. А несакам ништо, само тебе. Ја и ти. Толку исти, а толку различни. Ние сме нешто шо нема да трае многу. Иако еве, веќе 4 месеци биднаа. Те сакам. Заборавив како изгледа ден без тебе. Дрога си. Знаеш дека сум само твоја, биди и ти само мој. Вети ми само љубов, доволно ми е.
Твојата прегратка не ме топли само мене туку целата моја душа. Ти благодарам за се Нема да се откажам од нас и со оглед на тоа што можеби ќе ни биде тешко и на двајцата не се откажувам..