Ми фалиш до продавница ко ќе отидеш. Ми фалиш кога ќе отидеш да се измочаш. Ми фалиш и кога си до мене,бидејќи понекогаш помислувам дека ќе те снема. Не можам да се наситам од тебе. Иако сеуште сме само другари,веќе се чувствува дека не сме. Колку повеќе те добивам,толку повеќе те сакам. Ќе има ли тоа крај?
Не беа потребни години за да пораснам. Морав да го допрам дното за да разберам. Од дното дури и земјата изгледаше како рај. Мораше луѓето со прст да ме покажат за и јас да се видам каква сум станала. Да ме понижуваш пред твоите, заменуваш со ништожните, удираш по болките - до таму требаше да оди твојата наивка.Потребно ми беше оддалечување, кршење на секаков контакт со тебе. Закрепнав. Не знам дали те отсакав. Не дозволував да ми се доближиш за да го видам тоа. За да нема нови шанси за стари чувства.
Конечно ти доаѓа памет, ќе умре некое магаре бе и ти да станеш паметен, не дека си глуп ти, напротив многу си паметен, само ти си инает, те сфаќам јас. Ќе видиш ти, само ако не се поправиш, ма ќе те средам јас тебе. Тешко се искача со мене на крај. И ти си инает и ја сум, сега ќе се натпреваруваме кој е поголем инает или веќе почна натпреварот? :geek:
Колку само ме нервираш кога избегнуваш некој важен разговор ми вртиш некои глупави теми, се само да не разговараме за проблемот
Ах да знаеш колку ми фалиш вечерва,само да те гушнам и да ми поминат сите немири. Би ти кажала,но ќе речеш дека сум патетична. Проклето дае ова учењево
Оддамна те ставив на игнор. И да си знаеш дека не сум од оној тип на девојки кои трчаат по идиоти. Живот е ова, денес си горе, утре си доле.
Знам дека знаеш кој ми ја стиснал душата. Ослободи ме од тие канџи. Ајде да се освојуваме повторно и повторно,дури и од кога ќе се освоиме... Подготвен ли си да бидеш среќен? Знам дека си. И знам дека знаеш дека и јас сум. Се се знае,но не се кажува. Но што ќе ни се зборовите,мил мој,кога чувствата,допирите и погледите ни се толку елоквентни?
Времево е вечерва само за гушкање љубов Да си лежам до тебе и да ти велам : ајде бе не спиј прај ми муабет + во позадина оваа да оди http://www.youtube.com/watch?v=dYc5tTvBlFE ааах совршенство
Lay down here beside me in the shallow water Beside me where the sun is shining on us still Lay down here beside me in the hallowed water Beside me where the silver lining stays until The sirens' calling The sirens' calling
Само да си ми жив и здрав, друго ништо не ми е важно, ќе поминеме и низ ова, се ќе биде во ред, јас сум со тебе. Ти ветувам дека нема да се лутам за безврска, нема да избувнувам за ситници, само се да помине во најдобар ред. Те сакам многу и самата помисла на тоа ми причинува огромна болка.. не сакам да те изгубам.
Среќен си сега откако сруши се меѓу нас и ме замени онаа тиквана? Среќен си што ти се смеат сите? Ти причинува задоволство тоа што остави се, и се впушти во нова авантура? Чекај, нека помине време, ќе видиш се како ќе платиш. :geek: