Многууу те сакам ...Ти си ми се... Како прво сакам да ти се извинам за синојка ептен глупо и детски се понашав...Ветувам дека повеќе нема да се пофтори...Не дека ми е таков карактерот ,туку тинејџер во пубертет ете имам променливо расположение ...И јас незнам зашто така се однесував...Како и да е еоптен се изглупирав !Не сакам повеќе да те нервирам ...Ти си ми се несакам ниту да те загубам...Зошто би ми бил животот без тебе ? Зошто ? Единствен мој...Бебушко моја... Ахх...Само колкууу те сакам како никој никаде никогаш!
ТИКВАР ЕДЕН! Неможам да си поверувам колку си бил глупав! Ти си едно суштество, кое е преполно со гордост.. Не дозволуваш да те засака човек. Опкружен си со цврсти ѕидови и никој неможе да ги турне и да помине низ нив за да допре до тебе. Знам дека твоето срце е многу рането и дека те боли, но зошто не се препуштиш и дозволиш да ти помогнам заедно да поминеме низ се?! Ама сега џабе е се, се се сруши, падна во некоја бездна... Јас и ти завршивме ЗАСЕКОГАШ! На крајот стана баш онаков каков што кажуваше дека никогаш нема да бидеш. Каде е детето што го запознав на почетокот.. Дали си ти ова?/ Ме замени со таа одвратна кучка, оди сега со неа. Ама ќе ме бараш, знам.
Многу ме нервираш бре, не ни можам да ти опишам колку! Објасни ми како може одеднаш да пропаднеш во земја и да се правиш како ништо да не било? Толку брзо ли се заборавам јас?! А што е најлошо, колку и да пробувам, никако не можам да те исфрлам од главава глупава
https://www.youtube.com/watch?v=ivFYVAntpw0 ова Paint a picture of the days gone by When love went blind and you would make me see I'd stare a lifetime into your eyes So that I knew that you were there for me Time after time you were there for me
Мразам кога си излезен со другарите!! Знам сега би кажал : јави се кога сакаш, љубоморо една!! Ама не не сум љубоморна,едноставно те посакувам до мене...многу ли барам?
Оваа и како секоја претходна вечер, сфатив колку ми фалиш. Никој неможе да те замени. Те посакувам. . .
Не оди, не оди ништо веќе, ниту муабетот... Јас буткам, ти сопираш. Дотука било. Не успеав да те задржам, касно е сега да се борам знам. Кога требаше да се борам, ме немаше. Сега е касно. Немам ниту сили, мислам и не вреди веќе. Биди среќен.
Сигурна сум дека еден ден ќе ми пукне филмот од твоето однесување. Ќе се изморам,и ќе си заминам без да знаеш зошто. Без збогум без поздрав. Знаеш дека мразам кавги,и сите овие техикардии,солзи и депресивни срања се поради тебе ! Барем еден ден да не ме изнервираш,барем еден....
Ќе ми фалиш мало дебело мое .... нека поминат побрзо деновиве пак да те видам .... Те засакав како да ти кажам ај ... м ? Страв ми е ако го кажам тоа ќе се повлечеш скорз ... Дај официјализирај ти барем !
Знаев дека ќе ме разбереш и дека нема да ми се лутиш Со убав муабет се решава се љубов,мора да гледаме да ни биде убаво најправо на нас па потоа на другите Јас сум најсреќна што те имам до мене и ако е потребно секоја ден ќе ти го повторува оваа
All you never say is that you love me so All I'll never know is if you want me oh If only I could look into your mind Maybe then I'd find a sign Of all I want to hear you say to me Are you uncertain? Or just scared to drop your guard? Have you been broken? Are you afraid to show your heart? Life can be unkind But only sometimes You're giving up before you start
Алелеј, алелеј и еве на пример да речеме: Шта ако се ти, у мене заљубиш ко сви?! ...http://www.youtube.com/watch?v=UBUsG2CZ ... =mv-google