Не пишиш??? Не ти пишам и јас бе... многу зрело понашање...за деца од 5 години. МАЛДИТО БАСТАРДО ЛАТИНО!
Научи да се јавуваш ти прв? Браво ! Уште мислиш дека се пошекнав скроз на скроз во бременоста ? Е срценце сега ќе видиш како ќе се шекнувам, кога ќе ја испразнам твојата касичка (онаа за еврата, не онаа за железариите) Сори злато, ама мора кон нешто да си ја ориентирам вишокот на енергија, не знам навистина како да се справам
Оф.. На крај се ќе кажеш дека ова што ни се случува е моја кривина. Дека вака што наеднаш се разделивме е се моја кривина. Овој пат нема да го прифатам тоа. Сум ти лупала се во фаца, па чекам да искочиме на кафе да видиш ти што јас мислам за тебе.
Срцкаааа сакам да ти кажам дека многу те сакам и многуууу ми недостигаш уффф колку те сакам.... мислам дека е доволно
Ме направи НАЈСРЕЌНА на светот! Не ми се верува дека за некоја недела ќе те гушкам, ќе ме топлиш и ќе се сакаме од близу.
I go crazy, crazy, baby, I go crazy You turn it on Then you're gone Yeah you drive me Crazy, crazy, crazy, for you baby What can I do, honey I feel like the color blue...
Човеку дали ти разбираш дека ме мрзи да соблакам пижами и да излезам вечерва ? Сабајле се видовме... јао душата ми ја вадиш баш кога сакам да легачам ме мачиш ама ке дојдам само да ти ги покажам тие грешките во сексот и три пати да ги читаш во неколку ке се пронајдеш Се шалам смотан еден . Ај мрш . Ај лове ју
Не мораше да те видам, знаеш... 20 минути од како ни се сретнаа погледите не можев да си ги почувстувам нозете, не знам ни како се најдов дома. Уште си убав како некогаш.
Затоа што не смеам него да му кажам,ислушајте ме и прочитајте ме вие девојки... Те сакам,ѕверу мој најубав.. Повеќе од новороденчето што ја љуби мајчината дојка... Повеќе од зимата што го обожава студот... Повеќе од воздухот што го дишам во ова осамено Скопје без тебе... Повеќе од... Себе. Моето срце. Се. Тука сум..Но зошто сум... Не мора да биде вака. Да,ова не мора... Но друго мора. Мора да научиш да цениш.. Да ме изгубиш малку..Да ти недостигам.. Знам дека ти недостигам.. Биди еднаш маж и јави ми се,онака,без причински.. Џабе ти е тој доле,кога немаш ни М од маж. Јас не попуштам. Ме знаеш и самиот. Ма,не знам колку нека е тешко,ќе издржам. Ама следниот кој ќе се јави ќе бидеш ти. Најдобро прашање е дали јас ќе притиснам '' одговори на повикот '' ... Tе молам... Остани.
Оди ако сакаш и за германија и за бударија и за шведска и за америка не ме замарај веќе ни те пакувам ни те испараќам па се ме оставаш сама......аман.....
Ќе ти се прејавам ... Ајде ... чекам јас идиот еден.Ќе си легнам кај што сум флегмосана целата. Не ме нервирај глупав низаеден 9 саат е. Се менуваш како времево и сериозна сум реагирај побрзо или ништо од љубов вечерва