Форумџика на годината

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.368
    Допаѓања:
    2.475
  2. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Дај бе жити се олабави се господе боже.
    Ти и твоите испади на љубомора. Замисли јас за секое уклучување на фб така да ти правев..
    ОЗбилно почнуваат нервите при крај да ми бидат..

Олабави се и себеси и мене..

3. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.434
    Само да ти кажам дека ти пожелувам се најдобро сега и можеби еден ден ќе се видиме повторно, можеби не. :)
    Сепак ќе те памтам засекогаш прва љубов си ми, а и убави спомени имаме. :rock: :D
    Збогум засекогаш... ;(
    #M :l: :l: :l:

4. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Не ми се верува колку расипана душа имаш...

5. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    10.186
    Hah ama me iznenadi,a jas si mislev sto e problemot sto kratko pisuvas:).Samo,na nas ne ni e pisano toa go svativ neodamna.

6. martine

martine Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2014
    Пораки:
    422
    Допаѓања:
    1.607
    Толку ли не приметуваш дека ни се ближи крајот? :fubar: толку не превземаш ништо околу тоа... после ,,овој крај'' нема да ме има веќе... нема да плачам на мизерните мејлови што ги праќаш, на патетичните пораки и на празните солзи и безЛичните зборови... те бришам како лош спомен... нескромно од моја страна ама ти не заслужуваш ни 5 % од ова јас што го давам... од ова што се трудам... знам дека во љубовта не се гледа кој колку дава и оној кој колку зима... едноставно се САКА... најди некоја што ќе те сака со маните што јас не можам да ти ги прифатам.. ќе пробам и јас да најдам некој ,, совршен'' што ќе ги сфати моите карпици, испади , реакции, и сето тоа што ме прави.... тоа што сум... Љубовта е потрошна кога е ваква ко нашата... :( :(

7. Kaley

Kaley Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    1.318
    Допаѓања:
    3.045
    Што изведуваш сега тикве, ајде те чекам да ми се јавиш :mp:

8. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.823
    Допаѓања:
    7.049
    Не знам што мие,ама денеска баш ич не ми фалиш,цел ден си го посветувам на себеси.

9. Anouk

Anouk Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    806
    Допаѓања:
    1.381
    Романтична сум деновиве. Дали дождот влијае на мене не знам. Можеби преубавиот период поминат заедно. Можеби сеуште ми е свежа меморијата па ми држи влага. И треба да држи. Овој пат мислам најдолго разделени сме.
    Мразам плачки, лигавења. Ама така ме тера. Љубовта го прави човек да стане тоа што никогаш не бил. Ете јас сега сум лигла. Не по моја вина.

Ај дојди и направи ми омлет. Го обожавам твојот омлет! Ветувам ќе седам цел ден во твојата маица. Нема да ја соблечам. Нема да брзам никаде. Нека ме чека и работата и другарките, сите закажани состаноци ќе ги откажам. Ветувам. И ќе свирам на пианото. Нема да се противам. Цел ден ќе свирам. Балада за Ане... remember?

И ќе пијам повеќе витамини. И тоа го ветувам. Твојот сок од цвекло :worried: ќе се потрудам да го испијам без противења. In hello body hello ghost, еле? :wasntme:

И така... ќе дојдеш ли?

На anichka94 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. kitty267

kitty267 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2013
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    51
    Не, не сакам да се разделиме.. сакам со тебе да го минувам секој миг, зарем е можно, зарем е можно толку многу за толку кратко време да се заљубам? толку многу сакам да ти го кажам тоа но не, стоп :!: ќе се воздржам, засега само ќе уживам дур сме заедно и ќе ти го докажувам тоа со дела, како ти мене :$

11. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    едвај чекам да пројде одморот па да те откачам. :D

12. sonce555

sonce555 Активен член

Се зачлени на:
    23 јули 2014
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    58
    Те сакам, сакам да те гушнам за да осетиш дека имаш подршка од мене ,дека сум покрај тебе за шо и да се деси.... знам дека поминуваш тежок период....те молам не се оддалечувај од мене :( :( :( дојди да ми раскажеш што се случи, или не мора да ми раскажеш, дојди ќе седиме во тишина.... :( ;(

13. Kaley

Kaley Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    1.318
    Допаѓања:
    3.045
    Те сакам....те сакам и кога ме гушкаш и ми ја бушавиш косата :wasntme: :hug:

14. Maro87

Maro87 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2013
    Пораки:
    1.357
    Допаѓања:
    5.402
  15. mamma-mia

mamma-mia Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    1.040
    Допаѓања:
    2.274
    Жал ми е што стана сè она што рече дека нема да бидеш. Уште повеќе ми е што дури сега сфаќам дека воопшто не сум те познавала. Онака, како човек. Не мислев дека и ти ќе ме обележиш. Точка, рана, лузна. Крај. Постоевме пред неколку месеци, за сега да се погледнуваме од време на време, ко туѓинци. Без збор, заглавени во молк. Ми беше тешко со тебе. После тебе, уште потешко. Мислев не сум те сакала. Те сакав, на некој мој начин.

Je li to sve što ostaje posle ljubavi? I šta, uopšte, ostaje posle nje? Telefonski broj koji lagano bledi u pamćenju? Posle ljubavi ostaje tvoja strana postelje i strah da će neko iznenada naići. Klak - spuštena slušalica kada se javi tuđi glas. Hiljadu i jedna laž. Posle ljubavi ostaju saučesnici: čuvari tajni koje više nisu nikakve tajne. Prepune pepeljare i prazno srce.. Posle ljubavi ostaje povređena sujeta. Metalni ukus promašenosti na usnama. Posle ljubavi ostaju drugi ljudi i druge žene. Posle ljubavi, ne ostaje ništa. Sranje..

16. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.396
    Допаѓања:
    92.741
    Фалиш... но се радувам што целиот мој живот ќе заспивам и ќе се будам до тебе :inlove:

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.823
    Допаѓања:
    7.049
    Се плашам.....се плашам што ќе донесе иднината со тебе.
    Не се чувствувам доволно спремна,да ги прифатам ризиците за љубовта.

18. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.036
    Допаѓања:
    36.227
    Во молкот на тивката вечер
    ми шепоти
    ликот твој
    скриен во мислите,
    собирам воздишки,
    паметам приказни,
    пулсирам меѓу денот и ѕвездите,
    таам моќни чувства,
    создавам слики,
    ме разбранува
    скокотлива радост во душата,
    од пламенот на страста испишувам живот...

19. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.009
    Дождливи утра придружени со вкусно кафе и песните на Chris Rea. Едвај чекам да се спакувам и да заминеме. Си давам одмор од три дена. Да се излежуваме додека го слушаме дождот и да заспиваме не мислејќи на тоа што нѐ чека утре.

На ines.h, thelittle17 и Edie.S им се допаѓа ова.
  20. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.128
    Времево е само да дојдеш да ме гушнеш и да не ме пуштиш.