Ти вриштеше кафеавата шпиц кондура Се зезам, прекрасен као и увек Симпатија ми си Убав муабет си напрајвме
Знам дека ме љубиш уште кога се појави со кутијата коцки шеќер пред врата. Бидејќи знаеш на што мака бев.
Што би ти кажала? Хмм, во моментов имам многу работи да ти кажам, ама една од нив е дека ќе ми недостигаш најмногу. Незнам колку време би издржала без тебе. Те сакам.
Ми фалиш, сакам да те гушнам и да те гњавам и се со ред, ама НЕ, нема да ти попуштам додека не ти вратам мило за драго и додека не ми се извиниш како што јас сакам. Знам лоша сум ама знам и дека да не би била ваква не би ме сакал.
Љубов времево е само за НАС бе Излежавање до бесконечност и пак назад Не озбилно сакам да си ми во моментот тука Во позадина да биде пуштено некое добро амбиентче или чил а може и плејлистата од Нокаут -стандард Запалени миризливите стапчина и неколку свеќи наоколу-колку да ни се гледа де Неколку лименки пиво за тебе и литро винце за мене за пивнување не за опивање Да те гушкам,да те бакнувам,да се смееме... ах беее сакаам
Јас се извинувам што некогаш сум се сомневала во тебе и твојата способност да ме сакаш. И начинот на кој ме гледаш сум го извитоперила. Знам и дека понекогаш си мислев дека не си доволно добар за мене и за тоа се извинувам. Мислев дека никогаш нема ни да сетиш, но ете тоа веројатно било и посилно од мене,а твојата перцепција била подобра од што мислев. Ти СИ и ќе останеш тоа што ми треба. Ти си најдоброто нешто што моментално го имам и извини што некогаш сум ти дозволила да мислиш дека не е така. Јас се ивинувам и кажувам дека те сакам и ќе те сакам, зашто ти даде се од себе, а јас само сомнеж, неоправдан. За тебе,за мене, за нашата врска. И ќе се потрудам повеќе, ветувам.
Ти си мојот Штрудладун и Сирењак пошто јас сум Сирена,и за тебе ќе се сторам во риба мрена,и заради тебе во паметов скренав,и по тебе врева кренав,пошто правиш да се осеќам како совршена жена дури и кога се*ам и алишта сакам да ти перам,и оние што ти се испотени под мишка пошто ти си мојата бишка и затоа јадеш многу повеќе од една кришка,ама за тебе цело јадење на светов би го зготвила,и најјак десерт би ти подготвила,и би направила свашта затоа што заслужуваш,секој ден животот ми го продужуваш и знам дека песничкава е за во канта,ама си пофантастичен дури и од Фанта,за тебе поет сакам да станам и многу поубави рими да склопувам,многу поубави нешта да правам,многу сум среќна,максимумот го давам,Ромео и Јулија можат само да ни завидуваат,а останатите можат само да се вљубуваат,ама како нас нема други,кои се лапаат како центрифуги,и во главата се малце луди како шарени бермуди,ама за тебе би направила триста чуди затоа што те сакам и не ми е мака,нашата љубов е силна како твојата десна рака,ама сега таа ќе ослабе знам,пошто ме имаш мене и не ми е срам ни грам,ти си мојот храм,иако брат ти слуша рамдагадам!
Љубов моја! Кога те гледам целата среќа на светов ја чувствувам, и сакам тие мигови да не завршат никогаш! После толку тажни денови ти си повторно до мене, нема нешто поубаво, нема поголема радост за мене од тоа да го гледам твоето лице, тело, насмевка, твоите прекрасни очи! Знам дека си блиску до мене, знам дека и покрај сите депресивни денови кои ги преживеав ова лето сепак се се исплатеше, за да те видам пак! И знам дека се за тебе ќе издржам, само да знам дека си тука, дека твоето присуство ме исполнува целосно! Те сакам најмногу!
Ме замислија зборовите на мајка ти. -Ја жалам таа што ќе го земе за маж. Добро знам дека сум за жалење,ама па...
Jas ne ti baram da mi kupish zlato,stan ili bilo sto,sto e skapo. Baram mal znak na vnimanie,nesto najnajjj sitno i najeftino sto e od tebe,a ti mi kazuvashAKAV DA TI KUPAM NESTO NO PLANOVITE MI PROPADNAA VO VODA,SLAB SUM SO FINANSII. PA dOBRO BEE DA TI EBAAAM MATER U VILI KOA JADEEES IMAS PARI,A ZA MENE NEMAS NHG 30 DENARI PRSTENCE OD PAZAR DA MI KUPIS.....!!!! TI SE LUTAM MN DA ZNAESH. I NE TI KUPUVAM NISTO A IMAV TRGNATO NA STRANA 500 DENARI ZA TEBE. LIGUS. PA TOJ E NAS DATUM BE!!!!!!!!!!!! SRAM DA TI E. -_-
Jas ne ti baram da mi kupish zlato,stan ili bilo sto,sto e skapo. Baram mal znak na vnimanie,nesto najnajjj sitno i najeftino sto e od tebe,a ti mi kazuvashAKAV DA TI KUPAM NESTO NO PLANOVITE MI PROPADNAA VO VODA,SLAB SUM SO FINANSII. PA dOBRO BEE DA TI EBAAAM MATER U VILI KOA JADEEES IMAS PARI,A ZA MENE NEMAS NHG 30 DENARI PRSTENCE OD PAZAR DA MI KUPIS.....!!!! TI SE LUTAM MN DA ZNAESH. I NE TI KUPUVAM NISTO A IMAV TRGNATO NA STRANA 500 DENARI ZA TEBE. LIGUS. PA TOJ E NAS DATUM BE!!!!!!!!!!!! SRAM DA TI E. -_-
Иди ако сакаш слушај турбофолк,пиј,пуши,тепај се,пали,викај,шо сакаш прави,све ти е простено,АМА ЗОШТО СИ ЈА ИШИШАЛ ТАА ПРЕКРАСНА КОСА,ПОДОЛГА КОСА ОД МОЈАТА ИМАШЕ ПИЧКА ТИ МАТЕРИНА,КОЕ ЗЛО ТЕ НАТЕРА ДА СЕ ШИШАШ,ЌЕ ТЕ ЗАКОЛАМ СО СЕКИРА СО САТАР ЌЕ ТИ ДОЈДАМ ГОТОВО ТЕ УБИВ.ГОТОВО СРЦЕ ЌЕ МЕ СТЕГНЕ.