Зошто ? Зошто си таков ? Зошто не кажеш што те мачи ... не се отвараш ... Зошто мене ми се истураш па после си добар ... зошто едноставно не кажеш .. толку ли ти е тешко ? Знам дека си повреден и не им веруваш на луѓето ама аман веќе ... Не трпи се во себе ... Можеш да ми се истуриш да ... ке се олесниш малку ... а не разбираш дека мене ме боли ... Се што тебе те боли и мене ме боли исто толку ... со клешти ти вадам зборови ... душата ти се распарчува а ти глумиш лудило и ке не изнервираш двајцата! сега дремеш сам нервозен и напнат ... зашто ... зашто се дереш како будала на мене за ништо свесен дека мразам да ми се дерат!... а едноставно можеше да кажеш што по ѓаволите ти е и јас сега ке бев до тебе слушајки те и галејќи те гушкајќи те силно!!!! Сто милиони пати сум ти кажала ... сме збореле и пак го бираш потешкиот пат . Ми е гајле . Ти си глупав во случајов ! А мене пак ми е криво што на време не сватив што е работата па уште толку додадов бензин во огнот. Епа не гледам на гравчиња !
Here I am, once again I'm torn into pieces, can't deny it, can't pretend Just thought you were the one http://www.youtube.com/watch?v=yipoOY56MbM
Ме нервираш најмногу на цел свет,идиот,незнаеш како би те треснала п.с. само ако не се јавиш,тешко тебе
Кажа СЕ што сакав да кажам и јас.Истово ми беше во глава.Истата ситуација и мене ме мачи..Незнам решение..
лелееее стварно неможам да те дефинирам. ако неќеш да ми објаснуваш и да се замараш со мене што не ми раскинеш бе? а? ееее ај да те видам напрај го тоа па ќе рикаш ко прошлиот пат. ама срцка, јас еднаш простувам а не по сто пати. сељак
Знаеш дека те сакам многу, знам и јас дека ме сакаш. Мразам кога го кажувам ова, но... Деновиве ми се лоши, а ти не се трудиш да ме направиш посреќна. Себично е знам, но ти си во последно време се посебичен. Кукаш немаш пари ,а можеш да лупнеш 800 ден, на глупост. Па злато зошто тие пари не ги искористиш поквалитетно? На нас на пример. Како и да е, оди си кај сакаш и со кој сакаш, а мене веќе да не ми кукаш за ништо. Колку само знаев дека вака ќе биде кога ќе дојдеш
Не, не, не те сакам ја те обожавам, штом си покрај мене наудрена се правам. Да, да, да си мој од радост ќе шизнам, не знам дал ќе можам да ти признам.
Шапшал еден, џабе туку се искурнази и ми тресна телефон...туф туф туф по пет минути како кутренце истиот тој број што го исклучи го заврти пак да си го кажеш тоа што ти следува...ИЗВИНИ!!! Епа кога не си во право а се трудиш да ми објасниш дека си,знаеш како поминува тоа Уф,не можам цел ден да си ги соберам паунските пердуви што ми се перчат оти пак си сфати дека не треба да истрчуваш само непромислено.Фала многу
Нема проблем,чекај..И ја чекам..Има и утре ден ееееееееее па ти,или задутре..Битно да ти ТЕКНЕ дека постојам..Шо има везе шо прееска ти се јавив и ми рече дека ќе ми се јавиш да дозбориме...Не е првпат да го чујам тоа од тебе а после ништо од муабетот.. нема везе..одсега ќе си ќутам!
Ооооооо што си сега ти добар. Па и не мораш баш на пола саат да ми се јавуваш. Знаеш колку те сакам и колку малку ми е потребно за да заборавам се. Не го искористувај тоа.
Знам дека сум разгалена, знам дека сум тврдоглава, знам дека сум по малце себична, знам дека претерувам ама периодов ми е ваков...прости ми мило, можеш да ме издржиш, верувам во тебе
Лелеееееее утре!!! Ах, утре што те чека! Па, нема да можеш да станеш од кревет, од маса, од под, од када... Ах, пусти женски хормони! И после жените не сакале секс, викале глава ги боли! Е, како бе луѓе? Како?
Малце така повише си глупичок. Зш бе за некои работи не знаеш да ме разбереш или пак се правиш дека не ме разбираш. Вечерва не те цункам така да пукниииииии!!!!!!