Сакам да те бакнам. Да те гушнам. И да легнам покрај тебе. За да те почувствувам дека си мој. Повторно.
Ја мразам далечинава само заради тоа што неможам да те гушнам кога ми е тешко. Значи несакам и небарам ништо друго само да те гушнам да се стуткам до тебе и да си плачам Да бе да си плачам да се изнаплачам за се што ми е тешко на душава... И самиот ме знаеш какви ми се овие денови и сама не се сакам кога сум таква,кога ме растажува се. Се што сакам е само да сум силна,а знам дека ќе бидам,ќе морам затоа што тебе ќе те гледам секое утро до мене и секоја ноќ пред да заспијам. Последно нешто што сакам да го видам пред да заспијам си ти,само тогаш сум спокојна и мирна кога знам дека си до мене,кога се чуствувам заштитена и сакана... знам дека се ближи крајот на оваа наша далечна љубов и едвај ги чекам деновите кога нема да бидеме веќе разделени туку секогаш ќе бидеме еден покрај друг. Те сакам
I think i love u .... i really do ... u're the only one who puts a smile on my face everytime I think of u , u're face , u're smile .... i miss u ... i wanna see u !
I never knew the way that you look at me Would ever mean so much to me But in my heart I found The feelings that I've never shown And now they've Got the best of me
http://www.youtube.com/watch?v=tnpKvK2n52s Say hello to goodbye, cause it's gone forever No more try, you and I Not now, not ever
Како можеш тоа да и го правиш сеуште? Она тебе не те заслушува, би требало да има 100 пати некој подобар од тебе, ѕверче! Ти не си неа, а за мене можеш да зборуваш што сакаш и само тоа можеш, а кога зборуваш наликуваш на стара баба! Незнаеш да се изразиш како што треба, те молам оди си!
Сакам да кажам... Oд тебе барам само да ми дадеш прилика да ти докажам дека можам да го освојам светот но под еден услов а тоа е цело време да си со мене и да ме држиш цврсто за рака. И уште нешто : Шансата која ми ја даде мудро ке ја искористам и ке те направам насреќен на светот. И за крај : Верувај во мене за да успеам во се во ова !
Знам дека не требаше така да направам ама тоа е. Сам си крив што не ти верувам потполно, можеби и јас претерувам, ама ти си направи тоа. Ми имаш дадено повод за тоа, што да правам посилно е од мене.
Сакам да лежиме. Гушнати. Ти со затворени очи,а моите очи да шараат по собата. Мојата глава да биде над твојот граден кош. Онаму каде што е сместено срцето. Да го чујам неговиот такт. Да го чујам како тупоти,како испумпува крв,како раководи со сите твои органи. Да го чујам и најситното делче од твоето тело. Од твоите коски,од твоите мускули,од тебе. За да го запознаам подобро светот во тебе. За да ги проучам и најтајните емоции во скриени во тебе. За да ги прегрнам стравовите кои те опкружуваат. За да ги избришам проблемите што те мачат. За да те љубам уште повеќе.
Фала што ми го разубави денот. Фала за се што правиш за мене. И додека те чекам и се прашувам дали ќе дојдеш,одненадеш се појавуваш со букет во рацете.Има ли нешто поубаво за една жена?Уште еднаш ја покажа твојата романтична страна.Изненадувањата секогаш ти се уникатни и срцето секогаш ми лупа се посилно. И фала што постоиш
Смешно е тоа што ако една работа јас не ја направам според твој вкус ти веднаш креваш бунт и ме игнорираш. А, замисли како би било јас да сум иста како тебе и за секоја ситница, за секоја твоја грешка да се однесувам како тебе?! Ме повреди, али не е битно...