Сфатив дека да се сретнеме значеше да се најдеме. Во тој таинствен момент, нашите раце се допреа, згаснаа. Кога нашите души се видоа, се препознаа една со друга и цврсто се прегрнаа.
Не знам со кој памет ти пишав повторно.Најглупа сум дефинитвно.Колку пати и да си речам дека нема повторно истото го правам.
Време е и за моите пет минутки, не можам поише да гледам како манипулираш со мене,како правиш будала од мене а ипак да се правам како ништо да не сваќам. Сватив дека работите не поминуваат само со времето, дека ние сме тие кои треба да помогниме на времето, а јас не можам да чекам на времето и да се надевам дека ќе се сменат работите со тебе кон добро, ама за жал самата се залажувам. Сватив дека ти се измени на накои начини, сега мислам дека не те познавам. Правиш свесни ситуации за кои не покажувам дека ме навредуваат, а да премногу ме повредуваат, не ти укажувам на ништо бидејќи сакам да ги препознам твоите скриени намери. Има некој внатрешен глас, кој ми кажува дека се случува нешто, дека не треба да ти верувам, го чекам денот кога ќе останам рамнодушна кон тебе, а тој ден е блиску. Знам дека ќе ме боли, многу ќе ме боли, ама знам и друго, не заслужувам никој да ја искористува мојата добрина. Можеби мислиш дека сум наивна, глупа, ама колку и да сакам да бидам злобна не го можам тоа со никој.....И да скромна сум, внимание, љубов, нежност, почит, премногу ли барам да бидеш човек? Како и да е се надевам, еден ден некој дечко ќе го цени тоа....
Љубов моја! Во твојот прекрасен поглед, во твоите сини очи денес видов љубов. Ти ме погледна мило. Верувам дека се ќе биде во ред, јас се борам за тебе и никогаш нема да се откажам. Биди со мене засекогаш! Те сакам најмногу!
Те мразам бе! Како не сваќаш?! Сакам да сум сама,да уживам во слободата,а не најубавите години да ги поминувам со тебе! Јас и онака сватив се! Сватив каков гад си! Што ќе си ми? Дај Боже да се разделиме што побрзо,се изморив веќе од овие твои враќања... Ќе видиме дали ќе ти пишам во сабота пред борба Од се СРЦЕ ти посакувам да ИЗГУБИШ. Како што ме губиш и мене. Гад ! ТЕ МРАЗАММММ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ОД ОВДЕ ДО НЕБОТО ЦИК ЦАК И НАЗАД! КАКО НЕКОГАШ КОА ТЕ САКАВ ХААХ! АМА СВАТИВ БЕ ТИ НЕМА ДА СЕ СМЕНИШ. ЗНАМ ДЕКА ПОЈАКА ЌЕ СУМ БЕЗ ТЕБЕ! ЌЕ ВИДИШ . ТИ ЌЕ МЕ БАРАШ. ЌЕ НЕМА НИКОЈА КАКО МЕНЕ ДА ТИ УГОДУВА.! ЈАС НЕ СЕ РАЃАМ ДВА ПАТИ БЕ ЃУБРЕ НИЗАЕДНО,АМА ЌЕ СВАТИШ ОТКАКО ЌЕ МЕ СНЕМАШ...! ЖИМИ СЕ,УТРЕ НИ ТИ ЅВОНАМ НИ ТИ КРЕВАМ! ЌЕ БИДААМ ГАД ВО ДУША КАКО ШТО СУМ СЕА,АЈ МРШ!
Јас како да сум во ПМС...Зошто како? ^_- Абе срцее бе...И како да ти кажам дека сум пред добивање? Ако ти кажам кога ќќе се карам нема да ми обрнуваш внимание. Гледам како ѕвониш кога ќе ставам опција за отфрлување за повици,браво,браво! Ете лоша бев ии пак успеа да ме омекнеш. Ти се насмеав O Секогаш има нешто што ми ја убива лутината и пак сум добра спрема тебе.! Во недела цел ден наш е Зарем е можно некогаш толку мн да те мразам,а некогаш толку мн па да те сакам? Зошто неможеме да си одолееме. Зошто и двајцата имаме диви карактери? Ајде веќе да не се караме! И за што се караме? За ебани ситници. Знам дека знаеш ддека не сум како другите што ти биле. Избувлива сум,дива,брза на јазик,беЗобразна,но таа сум! Го сакам твоето внимание,твојот мирис на твојата кожа.. П.С: Среќа не ми се налути што те реков Л И Н Г У Р ! хихи