Не му ја мисли толку де Најубаво ми беше Фала што постоиш во мојов живот... и што правиш да се чувствувам така ... не знам да опишам ... ама најубаво. Можеш ли да бидеш секој ден ваков ? Не можеш знам ама ајде ... ако не те поднесам кога си во најнерасположено издание тогаш не те заслужувам ни кога си во најдоброто
Те сакам! И и јас сакам да спијам со тебе, ама ќе те помачам и на крај ќе ти направам изненадување. Ај промес!
толку се трудев да изгледам убаво за тебе и бев пресреќна шо ќе излегвам со тебе, ама се уништи, цела ноќ ми ја уништи, фала многуу
Љубави, незнаеш какво е чувството кога те гледам како спиеш до мене. Незнаеш како се осеќам кога галејки и бакнувајки ме ме будиш наутро. Незнаеш како ми прескокнува срцево од среќа кога те слушам како во сон ми кажуваш колку ме сакаш. Војим те!
kako prvo bi mu kazala deka e kreten sto otide vo druga drzava bez da mi se javi kako vtoro bi go zamolila da mi objasni koi se site ovie novi devojki sto mu pisuvaat na fb i kako treto bi mu kazala deka samo nego si go sakam najvise na svet i deka sve sto pravam di pravam za da go povredam a ne znam zasto valjda deka on mene me povredi....
Епа ај Честито! Голем да Растеш! Не ти викам да ти е Среќен затоа што не можеш да бидеш среќен ти без мене(ако се лажеме ) Се најубаво!
денес срце,раце,нозе-се ми се претреси кога те немаше,пукнав нареден пат да ми се јавуваш-па те мислам бе човек,сега можеш да спиеш и да одмараш,ајт те сакам
И? Подобро е вака? Зошто бе ме тераш да се инатам, зошто се зафаќаш со игра што не можеш со мене да ја играш?