Ти благодарам. Затоа што си ми подршка, во секој момент, во секоја ситуација. Јас сум толку стабилна бидејќи ти си столбот кој ме држи, ти си лепакот кој ги зацврстува моите скршени парченца.. Те сакам. Не знам зошто, не знам како. Само знам дека ја љубам целата твоја појава, со целото мое постоење.
Те сакам. Ете,толку. Некад и најкратките реченици значат повеќе од пишување долги реферати кои ја губат суштината. И знаеш дека не сум романтична девојка,ама ме излудуваш дури и бурек кога јадеш. Дури кога ќе ждригнеш,дури и кога ќе прднеш,мене ми е фасцинантно. Ме палиш ко со бензин Но,не се занесувај многу. Знам на време да си викнам пожарна.
Не биди толкаво говедо жити се Да бевме уште заедно ќе ти покажев јас убаво. Грда ти е така косата И тие џемпери не се носат на тренерки, сељак еден, едно 100 пати ти го имам кажано тоа Знам колку ти се драги слушалките, затоа и ми се качи притисокот кога видов дека ги делиш со друга девојка... И таа што денес ти седеше во скут ќе ја убијам вечер додека ќе спие Јас сакам одговори и подобро ќе ти биде да најдеш 10 минути и да ми ги посветиш на мене и да ми објасниш се, оти и тебе може да те снајде нешто додека спиеш Ми го должиш тоа, алоо! Вака не можам да одам напред, само тапкам во место Ќе ми платиш еден ден за се
Moето „Те сакам“ и останатите зборови на заљубен човек јас го искажувам вака(долу),мислам се разбираме што сакам да кажам,не?? Вака просто е оти не сфаќаш,минус по минус=плус;плус по плус =плус,плус по минус=миниус и обратно.Просто е!Кога имаш двојна дропка одиш внатрешен со внатрешен,надворешен со надворешен. Дропката секогаш се носи до нескратлива!Кога имаш да собираш или одземаш дропки бараш НЗС,на именителите.Боже дете како не сфаќаш?Просто е како 2+2=5(постој доказ за ова)!
Љубов моја! Нема поубаво суштество на светов од тебе. Летам од среќа кога ме погледнуваш со сините очи, кога поминуваш до мене, кога ги следам твоите гестови, кога ќе се насмевнеш и кога ме огрева твојата бисерно бела насмевка! Те сакам најмногу!
Прво што сакам да ти кажам,ама само на форумов ќе е кажам е следново:мило ми е многу што мајка ти ми се извини. убаво се осеќам стварно,само што несакав да ти покажам дека летам од радост,па така ладно си изреагираав дека нема потрееба жената да ми се извинува. Второ што сакам да ти кажам,а и еве ќе ти пратам порака за некое време е ова: Желченце големо јас се би направила за ти секогаш да си насмеаан и добар Ти си се што ми треба на мене,посакувам овие наши месеци исполнети со љубов вечно да траат,никогаш повеќе да немаме караници,само љубоов,почитување и насмевки Убаво нанај ми убавецу мој,имај си слатки соништа и добра ноќ Те сакам со сето срце и душа!! <3 (иако нема некој посебен повод,сакав да те изненадам) Мва
Sakam da kazam deka uste poveke te zasakav koga mi go kaza toa preeska na telefon sakam sega da te vidam da te iznaguskam da te isponacam,edvaj cekam da pominat ovie naredni dva dena,iako pominaa samo skoro 3 casa mi nedostgas premnogu,posakuvam celo vreme da sme zaedno,iako mozda ke ti se zdosadam no ti mene nikogas nema da mi se zdosadis zatoa sto ti si mojot zivot,iako mozebi tatko mi ne te saka mnogu no sepak ja ke te sakam i ke bidam so tebe bez razlika na se,zatoa sto ljubovta e posilna od se
Досадно ми е. Ми студи. И имам огроооооомна потреба од твое присуство наредниве две недели. Би сакала да беше до мене сега...