Кога те нема, наоколку те барам .. трм трм трм .. А, те барам, свесен ли си? А, дека ми требаш? Сега! Одма!
Затоа што сум спремна да ти го дадам и мојот сендвич,ако видам дека твојот не те најадил доволно. Глумејќи дека сум сита(а би изела уште други пет) Затоа што сум спремна да ти го дадам десертот.глумејќи дека не ми се јаде благо. Затоа што сум спремна да седам дома,ако и ти неможеш да излезеш. Затоа што сум гуска,што те сака повеќе од себеси,а ти си го разбирал светот како битка во кој главен лик си само ти,и ти. Па може си во право,можи само јас заборавам дека во животот најбитна си сум само јас.
Знаеш што? Мене баш ме брига ако си имал лош ден. Ова да ти е последно вакво понашање со мене, другиот пат не трпам. Па на глава ми се качи бе, не си мало дете за вака да ми се лигавиш.
да така, скрши ме, уништи ме, напушти ме па врати се назад ко ништо да не било... па уште ќе ме прашуваш КАКО СУМ?! Како може да бидам идиоту !! реков ќе ме бараш и ете си... но, колку што е силна љубовта што ја чуствувам толку и те мразам... со тоа и заврши моето простување за твоите грешки. Завршив да склучувам компромиси, да се правам ко ништо да не било и ти да си играш мајтап со мене. Толку од нас. крај....
Најтешко ми е кога ќе се вратам дома после долг ден исполнет со луѓе и сфаќам колку сум сама. Кога те немам тебе да ти се јавам и да ти раскажам како ми поминал денот... Празнинава во душава нема кој да ми ја пополни.
малце фалеше да ти кажам дека те сакам .... некои работи ме љутат , ама тебе универзумот ти дава знакче и те поебал , ха ! аман сфати веќе еднаш , I'm the one to be with u even the stars r saying the same thing ! just love u !
Види вака...овој Чорбата е во право во една песна...ќе купам пиштолче така на црно и со задоволство ќе го пробам прво на тебе...мислиш да излезиш суратот да ти го видам бе? Сус бе ќерата копук еден!
Кога некој ќе ги пушти гулабите да летаат, после некое време ги чека да се вратат, но ете еден од нив не се враќа, а си го чекал и после некое време горе на небото ќе видиш некој сличен на него, но никогаш нема да биде истиот што си го чекал ...
Сакам да ти помогнам, ама незнам како. Тешко ми е да те гледам ваков потиштен и разочаран. Знам дека имаше толку многу желба во ова да успееш, но некои работи едноствно не завист од тебе. Не заборавај, секогаш сум тука до тебе!Те сакам најмногу сонце мое!!
Знам дека сум напорна, знам дека понекогаш не се трпам Знам дека и јас имам испади, и едвај може некој да ме истрпи ама ти го можеш тоа Те сакам
Ѓубренцее те сакаам! го сакам начинот на кој ме гледаш заљубенооо! и како ми кажуваш дека ме сакаш со ЕМОЦИИ!inlove:
Нека ни се множат деновите,месеците и годините поминати заедно , не ми е важно како изгледа од страна тоа што секој месец од нашата врска си го обележуваме но мене ми е преубаво. Денот ми го разубави со денешната порака.Не си свесен колку ми значи тоа што не ги забораваш оние мали детали кои ме прават најсреќна Ти си ми се
Бии мај мувач!! Биии мај БОЈфренд!!! Ајдее, неее бидииии скржавееееец! - Пошто ја то то тебе искам, од туа па до небеси.
Ти само продолжи вака! Продолжи со твоево понашање, да знаеш многу ми помогна. Ми помогна да се навикнам да живеам без тебе. И успеав, не било толку тешко. Ама едно знај: Ми стана сеедно и одсега па навака се што е поврзано со тебе, не ме интересира.