Страшно ме нервираш.Ме ставаш на последно место!!! Идиот си! И пак јас ќе бидам виновна,а не ти.Секогаш сум јас за се !!!
http://www.youtube.com/watch?v=LgWYLi9yOFg Во дилемааа сум Да ти пишам или да не ти пишам? Еци пеци пец
Денес ме одведе на седмо небо. Посакав засекогаш да останеме таму. Кога сум со тебе престанува времето, не забележувам дека часовите летаат. Ѓубре те сакам најмногу, за мене си најважен.
Now if I give u me This is how its got to be First of all I won't take u cheating on me Tell me who can I trust if i can't trust in u ? And I refuse to let u play me for a fool ! U said u want my love and you've got to have it all But first there are some things u need to know If u wanna live with all I have to give I need to feel true love or its got to end If u had my love and I gave u all my trust Would u comfort me ?!
Програмерче мое Одвај чекам да завршиш со таа работа пред компјутер :geek: па да си се опуштиме како луѓе со.. Ајт бацка Ааа да, и... Те сакам бе па
е сега наместо да се гушкаме и да си седиме заедно, ние ќе дремеме по дома....ок нека биде по твое, што сакаш праи више не се замарам
во очите твои ја познав онаа жар што отсекогаш сум ја сакала, мала искра на нежност, топпла прегратка, и сочен бакнеш, кој да знаеш и те како ми годат
Никој, ама баш никој не ме почувствувал како што ти ме почувствува, а и јас не сум почувствувалa никој како што те почувствував тебе.