Ми викаат премлада сум била за да бидам толку скршена, ми велат да земам воздух и да издишам .. Збунета сум ...
Некако се плашам дека го достигнавме нивото што се репризира во секоја врска. Токму кога јас ќе се пуштам и квалитетно ќе се затрескам, тогаш другата страна се заситува од мене и почнува да се лади и да му сметаат моите маани. Не знам, дали се движевме пребрзо? Дали се движиме пребрзо? Не знам.. Дали и колку сум спремна..
Ми недостигаш премногу сакам сега да си тука а не милион километри далеку од мене !да ме гушнеш и да забораваме на се да бидеме само ја и ти барем еден час !и никогаш не заборавај дека те сакам премногу
Ќе ме шеташ ли кога нема да искочам дотерана?Ќе ме љубиш ли кога нема да сум нашминкана? Ќе ме сакаш,или ќе ти бидам уште една од многуте?
Знаеш дека ужасно ми недостигаш деновиве,така? А,тек нареднава недела... Знам дека си во лава од учење али ѕвони почесто. М?
Колку само гаев надежи за нас.. За заедничка иднина, заеднички сништа..заедничко се. И така денес, ноншалантно, ме плесна по образот за да се разбудам од заблудата. Ти благодарам инаку.
Фалааа за преубавата вечер, незнам зошто ама послем толку време го почуствував повторно онаа чуство кое го имав на 7 Април 2011 кога прв пат се видовме, ми фалеше тоа чуство да знаеш.... Преубаво ми беше вчера, некако со посебни очи ме гледаше, со посебен сјај беше во очите, на поинаков начин ме бакнуваше, ми ја допираше косата, ме правеше најсреќна ми ги враќаше моментите кои се случуваа првиот пат кога се видовме, ми ја разнежни душата по милионити пат, ми измами насмевка по милионити пат, ми измами сјај во очите по милионити пат, по милионити пат ми докажа колку ме сакаш... Ти благодарам што знаеш послем 3 ипол годишна врска да ми ги растрепериш пеперутките во стомакот, да ме направиш најсреќна како на првиот ден кога се видовме.
Јас се затрескав во тебе..а ти?да те прашам во кое училиште учам ти нема ни да знаеш иако секој одмор од НАШЕТО училиште потајно те гледам
Ќе се заљубиш и ти еден ден како јас во тебе. Тогаш злато таа тебе ќе ти го прави истото ко ти она што ми го правиш. Ќе молиш и ќе страдаш а тогаш ќе се сетиш на мене а кармата тогаш ке те стигне. Ќе видиш како боли. И мене сега ме боли. Ама јас решив да заминам од твојот живот. Одамна.. Не ми требаш. А и да бидеме реални нема да најдеш таква како мене... девојка што не пие, што не пуши, што нема да бара пари за поклони и вечери, а тие со кој до сега си бил се такви какви што набројав. Нема да најдеш девојка која ќе ги толерира твоите испади и да ги исполнува сите твои желби. Е тогаш, за мене ти ќе бидеш само блед спомен. МРШ.
Живот иде даље, можда и ова ќе помине. Со или без тебе, панта реи, се` тече, се` минува.. Ќе те преболам
Драги ова не е здраво твоево. Ова еден ден ќе пукне,може по еден месец,може по една година по пет,ама ќе пукне да ми веруваш.. Или јас да се изолирам од се,и да ме чуваш во кафез,и да ми даваш само за јадење .
I sad već znam... Lako je kad te neko ni ne zavoli... Tad samo tamna strana srca zaboli... Teško je kad za nekog jedinog i svog postaneš zrnce soli... Teško je kad Tvoj Neko prestane da te voli...
ќе му речам (лагата) - ејј знаеш што имаме домашно по англиски јас незнам, не слушнав кога наставникот кажуваше бла..бла.. (вистината) - не дека незнам него те сакам па да попраиме муабет малце
Ми фалиш .... знаеш ? Сакам да те видам и тоа многу .... сакам да те видам и се да пројде светот да го снема ...