Форумџика на годината

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
    Немаш поим колку си ми потребен.
    Ми треба твојата прегратка.

2. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.924
    Не една, имам 1001 причина да ставам крај. Не можам да дозволам да ти го уништуваат животот поради мене.
    Вистински сме но времето е погрешно. Можеби некаде, некогаш повторно ќе се најдеме, можеби тогаш ќе бидеме повеќе среќни.
    Не ми отежнувај, те молам пушти ме, најдобро е така...;(

3. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    1.845
    Допаѓања:
    5.248
    Секогаш кога ќе се видиме јас одново се заљубувам. Те сакам.:hug:

4. Amaris

Amaris Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2014
    Пораки:
    370
    Допаѓања:
    1.025
    Заврши. Овојпат засекогаш, затоа пушти ме да си одам онаму каде што припаѓам.

5. black-angel

black-angel Domina Umbrae Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.695
    Допаѓања:
    4.696

М ? Едноставно знам дека нешто ти е наопаку , а не ги спушташ ѕидовите пред мене .... само сакам да сум тука за тебе и да ти помогнам , сакам да ти бидам се јбг , не барам многу ....барем јас така мислам .... а сигурна сум дека знаеш дека си заљубен ама се плашиш , затоа е и тој е*ен штит нели ? се поврзв со тебе многу ... те осетив дека не си ок уште пред некој ден ама ај си ќутев .... сакам да ти кажам и колку ми фалиш и колку те сакам ама не можам .... стравувам да не те исплашам и да те снема .... болно ми фалиш ....
    :hug: биди ми добар ....

6. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.397
    Допаѓања:
    92.753
    Знаеш дека сум дома и дека заминав ,дека вечерва ќе заспиваш сам ... ти недостигам знам ми го кажа тоа а и во гласот истото ти го почуствував...
    Но љубави овде сум,во нашата куќичка,останав,те чекам,...Досега не сум ти спремала вакво изненадување едвај чекам да видам како ќе изреагираш :lol:
    :inlove:

7. Maro87

Maro87 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2013
    Пораки:
    1.357
    Допаѓања:
    5.402
    Те сакам љубов моја.....единствен мој :inlove: :inlove:

8. Samer

Samer Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2014
    Пораки:
    224
    Допаѓања:
    169
    Толку многу те сакам што неможам да замислам да бидам без тебе. Се ке направам за нас ,ти си тој со кој ке го поминам остатокот од мојот живот ,ако не си ти никој друг нема да биде! Те сакам највеќе најмил мој !

9. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.128

На Hipica и TeddyGrey им се допаѓа ова.
  10. Jovananana

Jovananana Активен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2014
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    166
    И јас станав како оние кои што ги презирав,зар не гледаш? Си ветив на себеси дека никогаш нема да ги правам истите грешки,но ги направив токму најлошите варијанти од нив.
    Со повеќето од оние кои ги „имав’’,не се ни познавав. Младост,забава,глупирање.
    Но ти не си таков.
    Ти не си глупирање.
    Во тебе видов личност која што искрено ме сака. Токму затоа те сфатив толку лесно и токму затоа те третирав толку погрешно. Се разгалив,ја исклучив човечноста и емоциите и знаејќи дека зависиш од мене и дека нема да те загубам.те вовлеков во идиотски сплетки на мојот ум.
    Но сега,кога видов дека играта се сврти и дека сега јас сум повредената,се уплашив. Сфатив дека луѓе како тебе мораат да се чуваат. По дегени трчаме,а добрите ги заебуваме ... Е,затоа сме повредени. Не сакам да бидам повредувана веќе. Сакам да сме среќни и сплотени во прегратка која ќе трае вечно. Прости ми. Дозволи ми бар уште еднаш да ја почувствувам твојата љубов,единственото чувство кое што светот не успеал да го извалка. Ако никогаш повеќе не сакаш да ме погледнеш,те разбирам. Сепак сум само обичен смртник и не заслужувам такво совршенство.

11. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.479
    Допаѓања:
    127.736
    Едвај чекам кога конечно ќе си легнам на твојот кревет,до тебе,засекогаш!!!

12. black-angel

black-angel Domina Umbrae Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.695
    Допаѓања:
    4.696

da znas uvek bi bio tu ....

13. Teodora*

Teodora* Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2014
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    1.770
    Ми недостигаш премногу ;(

На Daleron му/ѝ се допаѓа ова.
  14. maravillosa

maravillosa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2013
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    146
    И покрај моите способности да пишувам убаво ете никако не можам да го изразам со зборови она што го чувствувам за тебе. Можеби затоа што е посилно и од мојот богат речник. Би сакала да можев да го објаснам чувството кое го имам штом те погледнам. Да ти објаснам зошто токму ти и покрај другите опции. Можеби тоа се објаснува само со прости зборови. Да знаев што чуствуваш за мене можеби ќе бев похрабра. Те обвинувам велејќи дека ти си тој на кој му фали храброст но всушност со секој твој чекор кон мене јас се повлекувам два чекори. Камо да можев да застанам пред тебе и да бидам искрена. Да ти кажам колку си ми потребен. Да ти кажам дека те сакам, искрено,наивно,надежно....

15. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Љубов моја! Ми фалат твоите допири, ми фалат утрата кога бевме толку блиску, ми фалат твоите мили зборови. Плачам неутешно. Те чекам. Мојата љубов кон тебе е вечна. Знам дека се ќе биде во ред, ќе имаме уште многу денови само за нас! Те сакам најмногу! :inlove::l:

16. JustBeYou

JustBeYou Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2012
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    491
    Ќе дадам се од себе да ги пребродиме тешките години кои доаѓаат ... Те Сакам душо :)
    Само мој и само твоја ♡

Прикачени фајлови:

17. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.823
    Допаѓања:
    7.049
    Извини,знам дека преку глава ти сум од моето променливо расположение,и моите анксиозни испади.
    Успешно ме толерираш,жал мие што немаш силна девојка покрај себе,туку кршлива како евтина чинија.
    Уствари ти си виновен за мојата чувствителност,а јас сум виновна што го ризикував срцево недопрено од љубовни болки.
    Зошто не ми кажа дека љубовта е болна ? и е само за храбрите.

18. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.128
    Секогаш кога денот ми е лош, ти си тука да ме насмееш.
    Секогаш кога ќе помислам на тебе, се чувствувам како детенце заробено во мене. Ми даваш некој сила која ни самата не можам да си ја опишам. Добра ноќ,мил мој.

19. shinelikeasun

shinelikeasun Активен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    6
    многу те сакам...ми фалиш...душава ми се исполнува со топлина кога мислам на нашиот ден

20. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    I am losing you... and it hurts so much... :(