Што би му кажале...

Discussion in 'Врски' started by Lilit, Dec 13, 2009.

1. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Колку само вчера ме направи најсреќна ти не си свесен. Само криво ми беше што вчера не останав кај тебе на спиење, а колку сакав само :inlove:

erica likes this.
  2. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Сакам да си ми тука и да ме гушкаш најсилно...само тоа може да ме смири во моментот :(

erica likes this.
  3. nikolija26

nikolija26 Истакнат член

Велат верувај во онаа што го сакаш и навистина ќе ти се исполни. Јас верував, но никогаш не го добив.
    Дали знеш дека и покрај се никогаш не се откажав од тебе, секогаш си велев ние можеме, но изгледа сам јас сум таа која може. Ти се предаде, се откажа, ТИ кој ми велеше дека ќе ме сакаш засекогаш. Можеби сум малечка која изгледа беспомошно, онаа на која секогаш и треба помош, но ќе видиш колку можам да бидам силна, дури многу посилна и од тебе. А ти сега уживај си нема веќе кој да те замара со телефонски разговори како што кажуваш, верувај им на другите, ама еден ден ќе ви се врати на сите за се. Сета болка, тага, сите пролеани солзи, се ќе се врати. А еден ден и јас ќе дојдам, оној ден кога нема да ми значат ггодините поминати со тебе, сеќавањата, бакнежите, прегратките. Е тогаш ќе те потсетам кого изгуби, а ќе направев се за тебе, бев спремна да одам со тебе без да се свртам назад, а колку луѓе повредив заради тебе. А сега уживај додека можеш!

martine likes this.
  4. anichka94

anichka94 Популарен член

Колку си неодговорен од еден до филмот ми го пукна ?

5. vinozito1

vinozito1 Истакнат член

И сега.(facepalm).........ама пак и те разбирам.

6. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

7. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Ljubov moja! Samo da te gledam sekoj den, vednas mi se podobruva raspolozenieto. Sakam da e pocesto no go cenam sekoj moment. Prekrasno mi e koga si blisku do mene i koga gi gledam tvoite sini oci. Te sakam najmnogu! :inlove::l:

8. Emily Dora

Emily Dora Активен член

ем те сакам ем многу ме нервираш бе чоек.а може и да е до мене периодов ама како и да е ме нервираш

9. Viktorijaaa5

10. Adi888

Adi888 Форумски идол

Да знајш само шо ти мислам :inlove:, мало си ама јако 8)

11. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Оваа ретко ми се случува, да не знам што да кажам јас.. Кога сакав да ти напишам нешто долго, нешто што ќе те заболи, 10 минути гледав во мониторот и едноставно немав мисли, немав зборови.. Ме уништи. Толку многу ме уништи. Ги уништи сите мои мислења за вистинската љубов, за искрена љубов, за тоа дека кога сакаш некого си спремен на се, моите надевања дека тој што сака вистински може да се промени.. ти уништи се. Сега сум распарчена и уништена, од некого што сум го сакала 5 години. Во ред ли е тоа? Дали некој нормален може да го направи тоа, тоа што ти го направи? Не, ти не си нормална личност. Ти си животно.. Знаеш сите овие 5 години јас на сите им зборував "јас најдобро го знам", а сега знам дека јас тебе не те познавам. Кој си ти? Што си ти? Што ти значам јас? Што? Јас со сите сили се борев и против сите се борев за тебе, а ти цели 5 години си ме влечел за нос. Да, точно, велат дека кога сакаш некого си слеп, но до толку слепа како мене? Како си го дозволив јас ова? Како стигнав јас до овој степен? До овој пораз? До оваа разочарување и скршено срце? Јас не сум таква личност. Мене никого не можеше да ме скрши, а сега ти успеа. Сега ти успеа да направиш сите 5 години што ги поминав со тебе да бидат како кошмар за мене, на кој не сакам да се сеќавам. Не.. Нема да се обвинувам себеси за тоа што дозволив да се заљубам, да сакам, да верувам и да се надевам. Ти можеби ме уништи, но јас повторно ќе се исправам на нозе еден ден. А ти? Ти никогаш нема да успееш во животот.

martine, monikamonii and Candid like this.
  12. fificaaa

fificaaa Истакнат член

Во врска не сме , а сакаш сите да знаат дека сме заедно. Не сум ти девојка , а никој не смее да ми се доближи. Ќе глумиме Холивуд пред другите? Бескрајно ќе си веруваме и нема да играме нечесни игри... Што сакаш ти уствари момче од мене? Не си љубоморен , али нон стоп ме прашуваш колку ми се пуштаат , а ти демек јакиот ме имаш. Си лечиш комплекси зашто пред мене идеше со најгрдата во скопјево и те батали за најгрдиот? Или можеби јас сум ти играчка??? И јас го посакувам истото што и ти... Да сум во твојата глава барем 7 минути... :l: :* !

martine likes this.
  13. homealone

homealone Популарен член

Се појави во мојот живот како магија ме напави среќна ,ми кажуваше бајќи 6 години ти верував мечтааев очекував премногу однашата врска ,незнам што се случи после толку време што се смени ти како да полуде ме доведе до лудило ми го уништи животот немав избор морав да те оставам со милон прашања кој и ден денес не ми се одговорени кога би можел ова да го сватиш се би било поинаку

14. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Денови ли се денови.......
    Црни маки мои.
    Едвај чекам да те гушнам.
    Да ме бакнеш на челото.
    Да те гледам и слушам како возбудено зборуваш како си поминал.
    Навистина ми недостигаш.
    Оваа неизвесност,оваа тишина моментално ме убива.
    Ме прободува силно во градите.
    Црни мисли ме дават.
    Знаеш,песимистот во мене овој период испливува на површина.
    Исто е и сега.
    Толку многу имам да ти кажам,да те гушнам,да бидиш покрај мене....

15. Emily Dora

Emily Dora Активен член

и пукна вечерва се...срам да ти е по незнам кој пат ме разочара..те сакам и ако не заслужуваш ја сум најгупа на цел свет што сеуште сакам да ти простам сакам да останам со тебе иако воопшто не заслужуваш..како можеше еејјј какоооо?? за која банална раб... ццц.да умрев ова пак да не го доживеев

16. Lilit

Lilit Форумски идол

Бејб, врската ни е скорпија во хороскоп, сакралната чакра ми била преактивна (учителката така ми рече!!! збор да не чујам!!!), во пмс сум... постои голема веројатност дека ќе те изедам од љубов!!!

Candid likes this.
  17. Viktorijaaa5

Среќна сум поради деновите кои доаѓаат.
    Среќа си ми ти...голема. најголема, среќа која не се опишува со зборови.
    Таква среќа само се доживува :inlove:

18. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

19. Fridas

Fridas Истакнат член

Врати ми се несреќо.

20. Spell

Spell Популарен член

Те сакам знаеш? :) Да. 4 години и еден ден :*