Среќа е што те имам тебе ! Среќа е што те имам само за мене ! Среќа си ми ТИ ! Се хранам од твојата љубов,таа љубов ме одржува мене во живот. Те љубам,бескрајно многу ! *
Одвај чекам да те видам вечерва единствен мој. Ти си нешто кое што вреди да се чува и си ми најмил и најпосебен на светов. Не можам да ти опишам колку те сакам и колку заслужуваш да си сакан. *
и еве си ти во мојот мал свет Н ама не ми се допага дебелината, и бојата на очи далечината ке си го направи своето, а јас трпеливо чекам
Зарем ти беше тоа потребно...сега и двајцата патиме, а можеше поинаку, и тоа како можеше...но ти вака реши...се надевам нема да се покаеш, бидејќи колку и да ми згреши не би скала да те гледам во ситуацијата во која јас сум сега, зашто враќање назад нема !!
veke nemam na koj da mu posakam dobra nok nitu dobro utro,nitu na koj da mu pisam poraka deka mi nedostiga deka go cekam,nemam drugar koj ke mi pomogni nema koj silno da me gusni raka da mi podade,nemam kaj koj da zaspivam i kade dase budam nema da mozam mn raboti poveke da pravam veke ME NEMA MENE ZARADI TEBE ovaj pat do tuka bilo...veke me nema mene
Секој ден до тебе се чуствувам поубава,посакана,посреќна,многу повеќе насмеана,задоволна,исполнета...остани секогаш до мене
Можеби тебе не ти се брза но мене времето не ми оди во прилог душо. Реши се веќе еднаш и биди директен. Нема да зажалиш. Ако мислиш дека ќе продолжувам да ти ставам до знаење колку ми значиш тогаш се лажеш. Ти си на ред да ја докажеш твојата рашителност.
ухх да пишамм се што сакам да ти кажам ке ми нема крај ...пред се јас сум глупава што секогаш ти се вракав и пагав на убавите зборови и ветувања глупава сум што не бев истрајна во одлуките.глупа сум што се тешев и верував дека ке се смениш а тоа да не биде само на некое време .глупа сум бе што пак ме болиш.немжам да си простам колку мн мн мн се понижив самата себе.како можев да си дозволам секогаш тебе да те правдам и вината на мене да си ја префрлам.коа ке погледнам сеа наназад испаднав како оние девојки кои никогаш неможев да ги разберам а ја иста сумм била бе и бетер а нив ги пцуев ццц која глупача.и прекини прекини значи да ми пишуваш сега како ништо да не било јас решив колку и да те сакам колку и да ме боли си се сакам самата повеке а тебе ке те избришам.и да ке плачам ке ме боли а ке ме боли коа некоја друга ке биде до тебе ама акоо ке боли и преболи како и секогаш и ја ке најдам некој кој мн повеке ке ме сака чува и цени ти ме сакаше и се беше ок ама не ме ценеше.не ми се верува какви шанси остаив ради тебе абе кралица бев со нив офф..џабе сеа ломотом назад нема ..со срека
Vecerva dodeka rozata ja miluva trevata, dodeka tivkata nok sonuva za denot, vecerva dodeka site vo rajot sonuvaat, jas sonuvam za tvojata pregratka.
Поминав се и сешто во мојот живот.. Научив многу лекции дека не треба никогаш да се предавам. Досега и го правев тоа.. Успевав секогаш јас да ставам крај на лоши врски.. Успевав јас да бидам таа што беше секогаш горда и никогаш не се понижуваше. Успеав да преболам 3 годишна врска, успеав да преболам и човек кој се ожени и гледајки слики од неговата бремена жена...сето тоа успеав за краток рок од две три недели да го преболам. Сега е поинаку.. Со тебе се е поинаку. Не знам зошто е така.. Што ми направи за да се чувствувам така? Не си ништо подобар од останатите момци, и не ме заслужуваш. Заслужувам некој подобар. Некој што знае што има до себе.. И што ке ја цени мојата љубов и труд.. А ти бе? Што направи? Да се чувствувам од гомно подолу? губре? безвредна девојка? Да биде на крајот сето тоа уште потрагично не можам да те заборавам, не можам да сфатам дека е се готово. Не можам да сфатам и секогаш нешто ме навраќа кај тебе. А знам дека не треба. Че трпам уште малку, да видам до каде ке стигнеш. А ондак Адиос.