Will it make it easier on you now You got someone to blame Не го заслужив ова !! Само толку ќе кажам .....
сеуште те чекам послем се и ќе те чекам колку и да е потребно,само сфати дека ми недостигаш премногу,побарај ме....
Немат да ти го кажам тоа в лице, затоа што го знам одговорот. Тоа беа моите најслатки 120, плус, минус, минути во мојов живот. Да спијам до тебе додека ме гушкаш!! И секој пат кога ќе ти паднеше рака повторно да ја ставиш на мене. И да ме топлиш, радијаторче мое. Не, не се жалам за тоа што бев стуткана, искривена, скичмена, никогаш немат да се каам за тоа. Што сакаш мисли си во главата твоја зелена, јас те најдов тебе, тој што ми треба до мене. Ќе те земам за маж кога ќе ме побараш за жена!
Мислев дека никогаш нема да се заљубам ама и тоа се случи.Ти си до мене, нешто најдобро кое ми се случило во животот.Човекот кој ме исполнува.Е сеа тоа што е малце претерано со смените е лошо многу лошо. А јас знам дека мора да бидам трпелива, знам дека те имам ми докажа.Се плашам да не те изгубам али за срека тоа се мој фих идеи кој на виделина не ги кажувам никому.Те сакам , ме сакаш и ништо нема да дозволам на светов да не раздели.
лелеее бре човекуу па ти грам мозок немаш??? дали си свесен прееска што кажа и очекуваше ја тоа весело да го примам леееееееелеее божеее неможам да се изначудам ццц..и пак иста приказна и пак и пак и паак .знаеш да живееш само кога мене ме нема.јебии сее брее сто пати ми е боље без тебе ке го свати тоа ова мое срце мн наскороо!!!
Ти мене ме гушкаш и ми викаш да не се нервирам да бидам опуштена како тебе? Па ти си три пати по живчан одколку јас...
Ljubov moja! Luda sum po tebe. Celi denovi na tebe mislam a nokje te sonuvam. Totalno sum luda po tebe dolgo vreme mislam si znaes ti. Te sakam najmnogu!
Се осеќам ко искористен кондом кој скришно си се и поткинал малку,па ни основната функција не си ја завршил. Најлошото чувство на светот е кога целиот свој живот се обидуваш да не бидеш толку чувствителен,кога со секоја нова болка се молиш да не ја земаш толку при срце следната,без да забележуваш како околу себе не градиш ѕидови,туку кули. Без да забележиш како веќе не си истиот,како си се заледил и како умееш да се воздржиш од вистинските емоции. Мечтаејќи да станам личност без емоции,гледам како полека ми се исполнува желбата. И не,пак не сум среќна!
Не можам да си простам на себе си што испаднав будала па си дозволив себе си и ти дадов шанса на тебе да пробаме и започнавме врска и еве ме сега пак во солзи си пишувам цртка уште еден промашен избор и нормално овој пат ставам крај на глупи обиди за љубовна среќа кои освен неуспех и солзи друго и ништо не ми донесоа.
Ти си совршен ,нема подобар од тебе. Најубаво ми се со тебе .Кога ке ме прегрнеш силно и ке ме бакнеш по челото се топам од љубов. Не ми се потребни ни зборови да знам дека ме сакаш . Ти си мојот живот,мојот сон...Те сакам со цело срце најмил мој !