Кај ми е паметот? Зашто се затрескувам се во некои no comm луѓе , а најнормалните момчиња ги одбивам? Завчера ме изнервира , вчера те сакав , денес ме разочара , а утре што ќе напраиш? Како планираш ние да имаме иднина кога момче , устата ја имаш за да разговараш за се што ти смета. И неможам да преќутам , и неможам да поминам преку нешто што ме повредува ,а вооедно и ми смета. Ако ти одговарам терај ако не фала многу пријатно! Осеќам дека се ближи крајот на нашево НЕШТО , а за тоа си виновен ти (и јас секако затоа што се надевав дека имаме иднина)... Како и да е ми значиш и не сакам па да те изгубам , сеуште се надевам дека ќе успееме...
Вака тивко во ноќта се присетувам на тебе на нас и неможам да поверувам дека поминаа 9 месеци одкако не сме заедно ,а во мојот живот сеуште нема никој ,одкако те нема тебе ме нема ни мене. Ова е рана која не се лечо толку многу те сакм што неможам да те преболам се плашам да започнам одново , се плашам повторно да верувам во љубов и секој ден секој миг очекувам да се јавиш да ми кажеш дека салаш да биде се како порано но залудно се надевам и чекам ти веќе имаш друга ,а јас на друг неможам ни да помислам.
Дури и кога се караме, ми носиш пирошка или чикен од 7ца и дури и кога е очигледно дека јас за нешто сум крива, ти се самообвинуваш и се прашуваш каде грешиш (не ми се верува дека двете реченици ги ставив на едно место, ама знаеш каков гурман сум ). А јас се прашувам што направив добро за да те заслужам ?!
да не ми е срам од сите во маалово пред сите З би ти пеела " мази ме пази ме така секси сите да дознаат каков звер си"
Вреди ли ... ? Вреди ли да се борам против себе и светот за тебе ... ? Длабоко нешто во мене ми кажува дека не треба да се откажам .... дека нашево е тоа , дека ќе трае .... Ме нервира идиотон што се плетка околу тебе , мене ме убедува некакви глупости .... незнам веќе ни сама што да правам .... Ми треба некој знак од тебе , некоја потврда дека сум само твоја .... дека ме сакаш до тебе .... дека ти фала .... и дека не си правам фантазии дека истото го чувствуваш ..... од друга страна пак ако не го мислеше истото барем немаше да бидеш толку време до мене нели ? Само кажи и направиме твоја и најсреќна ....Ми фалиш !
Човече, колку те сакам, обожавам кога ми кажуваш колку ме сакаш и кога ме учиш како би требало да ми личи како девојка од 25 години. Обожавам кога учам од тебе и кога ме заштитуваш, имаш право ти си ми среќа. Џокер во лото. Ми недостигаш.
Ти благодарам што си до мене златичко мој ... Ти благодарам што ми пружиш љубов, што за ништо не ме учиш бидејќи сме исти во тоа што го сакаме и што го кажуваме ... те сакам убавино моја
Едвај чекам утре да ми дојдиш, имам огромна потреба од тебе, да се навалам на тебе да ме гушниш, да ми кажиш дека се ќе биде во ред, да ми ја дадеш твојата сила.. Тежок период е за мене, ми значи твоето присуство.. Те чекам мило мое...
Ljubov moja! Mi ja razubavi vecerta. Ne cuvstvuvav stud, samo toplina pokraj tebe. Ja obozavam tvojata nasmevka, tvojot pogled, sekoe tvoe dvizenje. Te sakam najmnogu!
Ми фали ''сјајот'' во врската. Сите оние заеднички излегувања било каде, најубавите денови со тебе додека бевме со часови заедно, и сите оние дружења со твоето друштво кое всушноост предобро ме прифатија и совршено се вклопив. Се знајме веќе долго време и ме знаеш кои работи ме исполнуваат, кои постапки ми значат и какви работи сакам... Не барам да ми купуваш, да ме частиш ,да ми удоволуваш, единтвено малку повеќе внимание, љубов и заеднички моменти. Биди пак онај истиот, ми фали тој Б.
Најсакан мој.. И оваа саботна вечер ќе ја поминам дома. Без тебе се е толку празно. Што би правела помеѓу толпа од луѓе, кога единствената мисла си ми ти? Без тебе се е студено. И постелава, и срцево, и голткава вино. Без тебе и очиве се тажни, но зборовите мелозвучни и пријатни.. Те сакам!
Вредеше ли после се ? М ? Дали за миг само помисли во колку случаеви ти прогледав низ прсти ? Незнам ни зошто мислев дека воопшто ќе се смениш..Сега сфаќам дека залудно си го трошев цело ова време.Ти никогаш ме беше озбилен и искрен..Па дури и тогаш кога ме гледаше во очи..А сега како ти се допаѓа како се ова пропаѓа ?? ..
Ma uzmime za ruke pa me vodi bilo gde, ma neka puknu svi od muke briga me za sve, josh shto mi vise brane vise VOLIM TE nemoze se protiv sudbinee....
Дојди ми бе. Вака,сабајлечки дур уште не сум се исчешлала и освестила убаво. Секси ми е косата вака. Дур ми вријат хормони и сум попалена ко млада мајмунка. Дојди ми.