Do u know why God created gaps between fingers? so that some who is very special to u comes and fills those gaps by holding your hands forever.
Леле ама ме нервираш ама ќе се правам како ништо да не е,не сакам да изгледа очајна пред тебе. За вчера ти викам ајде а ти неможеш,сега те вика другар ти и одма можеш се да оставиш за него а? Магаре едно и јас ќе си одам негде да знаеш!И ќе размислам дали ќе ти кажам
Едит .. Нема да те видам вечерва и не ти викам ништо ... Со убаво ми кажа и јас разбрав гледаш не сум лоша Ке се чувам за утре. Теле едно ТЕ Сакам .
е во вакви моменти, само тебе те сакам и само ти ми требаш, а ти најде да спиеш .... и сакам утре да те видам, разбра?
Моите бубачки во глава и ти зборувате на исти јазик! Не ми е јасно, како може некој толку добро да ме познава... Подобро од самата себе
Немам што да ти кажам..Едноставно мислам дека е подобро да си ќутам некое време...Додека да помине бурата дома...Нема зошто и ти да се замараш со моите проблеми,доволно беше до сега
Уфф, уфф Каква вечер, каков ден срци !! Значи најдобар си Ме маваат флешови срци...сакам уште една партија за пред спиење Три пати по ред... Три оргазми ...ми мириса на љубов!! ТЕ САКАМ! ТЕ САКАМ ! и ТЕ САКАМ!!
Велиш не а мислиш да. Излези вечер пред мене и ке видиш убо. Ќе мојш да не гледаш во мене? Немат да мојш. Немат да мојш да одолејш. Не ми се прај фраер зш... Ѓубренце едно знам што сакаш ама тераш инает. И што ако понеделник се поздравам со тебе? Ќе ти се слошит? хаха И аку си „доктор“ уште не ја знајш мојата „дијагноза“. хахаха И на ти за крај едно вакво