Понекогаш сакам никогаш да не те запознаев,никогаш да не те засакав....Едноставно не ме заслужуваш ни мене ни мојата љубов.....
sakav da ti kazam nesto dlaboko nesto so ke zvuci kako da ne sum plitok nesto so ke bide romanticno ama i socijalno prifatlivo nazalost ne sum nisto od gorenavedenoto pa resiv od femina da iskopiram nesto za da te izmanipuliram muhahahahahaha .|. te sakam zasekogas <3 NOT
...светлината на мојот живот, огнот во моите слабини. Мојот грев, мојата душа. Секогаш наоѓам начин да те носам со себе.
Ljubov moja! Tvoite sini oci se dlaboki kako okean. Koga me poglednuvas, koga tonam vo niv jas ja naogjam srekjata. Go naogjam mojot zivot, mojot mir, mojata nasmevka. Te sakam najmnogu!
And with each passing day, I feel more and more confused... What is this? It's that kind of feeling you get when you want to always be your best for someone. It's ugly and beautiful at the same time. And I really, really hope that I will soon "detect" your first flaw... that way, I will know you're a real human being, a girl that has managed to attract my attention more than anyone else in a long time... by being herself! But for now, I still find you bloody perfect... *so now, you see why I can't, and I won't tell you this in person. Yes, I find it pretty silly as well. And yet, it's a perfect description of the way I feel at the moment... or whenever I am talking to you.
Фала ти со ми го направи денов уште помизерен арно малку ме ме нервира тоа што сум настината , времево сега и ти.
Постојат вакви денови во кои единственото што би сакала е да не ми текнува на тебе. Се повеќе ги има оние моменти во кои сфаќам дека не поминало како што мислев и не успеав да те заборавам. Можеби релативно краток период не сме заедно, меѓутоа за личност како мене која што не страда за љубов ова претставува огромно нешто. Имав болни раскинувања кои што после недела дена ми поминуваа и тогаш сфаќав дека и не биле толку болни и дека всушност и не сум сакала толку. Имав и долга врска која што откако ја прекинав ја доживеав како олеснување, но ова нашево мил мој ме заболе како сите тие заедно, како ниедно пред тоа, ме распрарчи како човек, имам душевни лузни и рани за кои што ќе треба години да поминат за да ги залечам. Се кладам дека не го знаеш она чувство кога ладна пот ти го обзема телото, имаш кнедла во грлото, телото те боли од што се напрегаш да се смееш и да глумиш некоја рамнодушност заради тоа што веќе нема да сме заедно. Кога си заминав посакав да вриснам колку што можам и да плачам се додека има сила во мене, тоа и го направив! Плачев и наредните месец дена се додека не дознав една болна вистина што уште толку ме распарча и мислам дека емоционално веќе никогаш нема да бидам истата. Поминуваа месеци, болката се намалуваше а мојот бес стануваше се поголем. Знаеш, и покрај се, немаше ден да не помислам на тебе, немаше ноќ во која откако те сонував не станував во солзи и бев болна наредните три дена. Да, тоа се случуваше додека ти уживаше во својот сингл живот, но еве сега дознавам дека не баш се ти било така добро како што мислев. И не те жалам, ти го посакував сето тоа, те проколнав повеќе со ниедна да немаш среќа, можеби сум лош човек но ти ме направи таква! И како и секогаш, тркалото се заврте, јас застанав на нозе а ти падна пред нив. Те сакам проклето многу, просто не постои работа што не би ја направила за тебе, освен да ти простам, душава ми се стега и кине но неможам да поминам преку некои работи, ќе се подгазам самата себеси, ќе се изгубам повторно и овојпат нема да го пронајдам патот, нема да успеам да застанам повторно откако ќе ме згазиш. Мислев дека ова го сакам, да се вратиш, да се каеш и да ме молиш, но сега сфаќам дека повторно се најдов во тој безизлезен круг и повторно успеваш да ме повредиш, овој пат со моја дозвола. Те сакам и те мразам, се чувствувам изгубено, бесно, гневно а истовремено толку ранливо. Прва љубов си ми, и прва болка, ама ти секогаш ќе останеш истиот, недозреан идиот кој што незнае што сака, тука си само да ме измачуваш.
Би му кажала.. дека иако тој не верува во чуда... сакам да знае дека тој е моето мало чудо. Дека.. секој еден пат кога ќе се насмее.. јас.. се топам. Дека никогаш и за никого не сум праела се што праам за него.. Дека.. ми фали.. и дека едвај чекам да го гушнам најсилно на свет...
Si sedam taka kaj edna butka nadvor vremeto vrni turva,cekam ja cekav drugarkami da izlezam da me fati fozduh nemav izlezeno edna nedena,i fino lepo duri si sedev si pomina coekot pokraj mene so kolata si zamina jas kako da ne postojam kako umrena da sum kako pokarj grobista da vrvi,ete taka mili moi ete ova go zasluziva jas po 4 i pol godini samo ova...
Честито бе фраер мој, ете заврши сега trial периодот, можеш малку да се опуштиш Знаеш дека ова е само основното ниво и првата скала. Јас знам дека ќе се качиш до врвот, без разлика колку скали ќе треба да искачиш. Само полека и опуштено, и ќе видиш до кај ќе стигнеш Проклето амбициозен и способен си, веруваш доволно во себе, имаш одлична поддршка од дома.....Стрпи се, и еден ден ќе го добиеш она што сакаш.