Љубов си ми ти, само ти знаеш да ме насмееш. Душата си моја ти, те сакам незнам што би правела без тебе..
Глувче мое, среќа е да те имам. Си поминав прекрасно вечерва и ќе си легнам со насмевка на лицето. Те сакам
Зошто дури после два месеца ми се јавуваш? Всушност зошто се јавуваш кога знаеш дека се е готово и нема веќе шанси...
Те мразам! Ми ја сјеба психва си играш као шо сакаш и кур те боли ја дали плачам длаи се нервирам и дали ми го кршиш срцево..
како јас да пишувам.. еве сеа у моментов сите излезени јас седам дома си плачам и мислам шо ќе беше ако не беше...
Преуба ми беше цела вечер со тебе, ни една минута не ми стана досадно, ионака ја иседавме цела ноќ заедно, можев и дента нема да ми беше проблем. Сакам да се повтори та вечер, ги сакам пеперутките пак кај мене во стомакот, сакам да ме гледаш пак како та вечер, и сакам да ме држиш за рака, и да ме гушкаш.
Згодна како вајана, пијана и без капка алкохол, без било какви морални окови и принципи, водена само од желбата за нова авантура и силниот нагон за слобода. Лесни чекори, елегантни движења прикриени зад будалестата насмевка, разиграните очи и палавото проѕирно фустанче кое ми ги откриваше и нозете, и намерите. Вишокот самодоверба, вишокот ирационална љубов и разузданите желби не доведоа таму каде што сме сега. Некаде длабоко во вртлогот на тагата и мизеријата.
Колку само сакам да те акнам од земја. Така фино знаеш да ме извадиш од такт.А и јас будала па за ситници се нервирам
Мој проблем, сама да си го решам а ??? Ај ќе се јавиш кога ќе сфатиш што кажа. Еееееее како ќе го направам и твој немаш поим