одамна не сум вракала некои филмови наназад ама денес ми се вратија и свакам дека една личност од твојата бизнис околина сакала да ме заштити зошто-незнам, тек сега ми е се јасноч екај малку бе-јас не сум малолетна имам уста, брзо ги свакам работите уште една фрустрација
одамна не сум вракала некои филмови наназад ама денес ми се вратија и свакам дека една личност од твојата бизнис околина сакала да ме заштити зошто-незнам, тек сега ми е се јасноч екај малку бе-јас не сум малолетна имам уста, брзо ги свакам работите уште една фрустрација вештерка сум но мумија не сум
Знам дека чекаш јас да ти се јавам како и порано, ама знаеш ли дека секој човек без разлика на се има свои граници? Мислев дека нема да можам да издржам без тебе, мислев дека е подобро да бидам со тебе, него сама или со некој друг. Знаеш колку добро се држам сега? Знаеш ли дека дури сега сфатив дека нема да бидам јас таа што ќе се кае. Знаеш дека имам сипматија? тоа е многу за мене, после толку време почуствував нешто кон друг, макар и обични симпатии, тоа е многу за мене. Знаеш ли дека кога слушам тажни песни, се потсетувам на тебе, но ја нема повеќе таа болка.... Те видов вчера, видев како ме гледаше....и јас те гледав и ти се насмевнав, не поради од тоа што те сакам сеуште, туку повеќе не сум наивното девојче кое правеше се само да те избегне. Нема да бегам повеќе од тебе, ти треба да се срамиш и да ме избегнуваш! И немој повеќе да ми праќаш такви погледи, повеќе не болиш. Внимавај,порано или подоцна се се враќа..... еден ден ќе ти текне на мене и ќе се сетиш колку само наивно те сакав.....
Ми треба твоето присуство. Ми требаш ти. Покрај мене. Да ти ги гледам очињата. Да ме гледаш. Немаш поим колку само ми игра,а истовремено ми е смирена душава кога сум покрај тебе....
Ако во еден момент почувствувам дека повеќе енергија трошиш на виртуелните игри,одколку на мене. и ако тие ти станат поголема преокупација од самата јас.верувај дека ќе ти направам делете.не виртуелно туку реално.
После толку време само оваа не е променето ... не ја сакам другарка ти во никој,неможам да ја засакам каква и да е и колку и да е добра ... го имам истото чуство,не ја сакам во твоја близина
Ми недостасуваш, ми фали да се свртам во креветот и да те видам до себе, ми фали да ме гушкаш силно, ми фалат и утрата со тебе, Ми фалиш на ладново да се туткам во тебе за да ме стоплиш, ми фалиш да ме гњавиш, да ме скокоткаш, да ми тупиш некои глупи муабети, да ми се смееш без некоја посебна причина.. И криво ми е што и овој роденден ќе бидам далеку од тебе, што нема да можам да те гушнам и да ти честитам.. Нека поминат деновите побрзо мило, сакам да те видам
Како тоа јас сум ти се , а толку многу ме нервираш? Секогаш тоа СЕ го нервираш? Осеќам дека ни се ближи крајот љубов , и тоа многу е поблиску од тоа што очекувавме... Ама ако Барем ќе си имам помирен живот без нервози. Те засакав многу повеќе одколку што очекував, али не ми е криво плус искуство во животчево. И знаеш што??? Него мн повеќе го сакам, ради него живеам, ради него се будам... Не се потруди да ми го тргнеш од мисливе , затоа што тој има чиста љубов за мене , а ти љубовче твојата убавина чувај ја за некоја што не и е битен карактерот на човекот!
Те сакам најмногу ми недостигаш одвај чекам да те видам пак,времето минува бавно без тебе ајде врати се и израдувај ме ...
Не можам да прифатам дека мојот најголем страв се оствари. Не можам да те гледам со друга. Тоа е нешто ново за мене. Не можам да верувам дека со некоја друга ги планираш повторно нашите планови. И брак и се. Не можам. А знам дека си губре. Тоа го знам. Оладив. Чисто оладив. Признавам дека не си добар за мене.
Проклет да е тој age gap од 50 години. Послатко старче од тебе немам видено до сега. Еве, ми идеше преѓе у момент да ти ги погалам збрчканите раце. Се осетив ко Скарлет во Lost in Translation. Прав шармер си, признавам. Живеј долго и просперирај. Макар и на другата страна од светот. #DaddyIssues