Помина еден месец откако се разделивме откако заминав,еден месец ја имав најголемата борба со моите чуства до сега,но знам дека тоа е исправно,знам дека така требаше да биди предавството е мн гнасен чин и затоа знам дека заминувањето беше исправно...
Несакам и јас ама мора... пмс ме фаќа ,да не кажеш не сум те предупредила ... ееј и тоа баш пред роденденот твој бее ќе гледам да се воздржувам максимално и да не се истурам на тебе
си видел цвеќе како венее и останува без живот во себе ... е така сум јас сега ... се разочарав премногу ... јас се откажувам од тебе , а ти како сакаш само знам дека тркалото се врти ќе ми дојдеш пред мене некој ден и ситуацијата ќе биде обратна ... патем песнава тотално ја опишува ситуацијата од моја страна ...
Дај бе избркај ги тие баба ти и дедо ти и мајка ти од дома кажи им треба да дупиш толкав муж си станал ехеехехехехеееее Уште па што учиш толку по цел ден главата учебник ќе ти стане тоа е тоа кога учиш у Орце...
Се гордеам со тебе, со твојата храброст, вербата во подобро утре и со желбата да се избориш во најлошите мигови. Бев и останувам покрај тебе и те сакам неизмерно, секој ден повеќе од претходниот.
Извини што не ти пишав денес, тоа не значи дека не те сакам или дека не ми недостигаш. Туку да видам дали и колку јас тебе ти недостигам.
Немој да се праиш глуп... Уствари,прај се. Али коа ќе размислам можеш шо сакаш да напраиш ја не ќе можам у фаца да те погледнам НИКАД више... Ко најголем деген се осеќам Извини шо мораше да бидеш со толку покварена личност.
Незнам што е потешκо, твојот однос спρема мене деновиве, тоа што ти ме игноρиρаш и повρедуваш или тоа што иаκо знаеш деκа си ме ρазочаρал и навρедил ти упоρно и свесно го гледаш и повтоρуваш истото. Κолκу пати си ме повρедил само јас си знам. Κолκу пати само сум плачела и сум се надевала деκа нема да се повтоρат овие денови само јас знам. Само едно знам деκа од денес ќе пρавам и јас κаκо што ти пρавиш, ќе си гледам само за себе...
Љубов моја! Кога те гледам не можам а да не сакам пак да те почувствувам на моите усни. Да ги почувствувам пак твоите прсти на моето тело. Сакам да ме стиснеш пак во твојата прегратка и да останам таму засекогаш. Те сакам најмногу!