И како бе да верувам? На шо да се базира таа доверба? Кога на едно скапано Ќе ти се јавам више не верувам од што ти станало навика..Што толку имаш у тоа главата па да забораваш?! Или пак можеби немаш ништо?! Поверојатно е ова второво...Кретен..
дека си себичен педер што мисли само на себе и ич да не си поминеш убаво вечерва ме нервираш и пак сум до тебе
Ај мене тешко ме разбираат понекогаш .. ама ти .. јаоо ти си чудо од човек. Сепак си мој и како таков те сакам . Будала низаедна уста да не се знаело да се отвори и да се каже вака и вака. Ај памет за друг пат.
Ме чуваш, ме храниш, ме разгалуваш, го вадиш најдоброто од мене и ... заради мене си подобра личност . Би те гушкала 7 дена и 7 ноќи без престан, би водела Љубов со тебе додека не се исцрпам и не заспијам покрај тебе ... У пм колку сум затрескана во тебе...
Ќе ми недостигаш вечер златооо Да бидеш умно, без цигари, алкохол и секс , немој да има Ееее така, ај сеа чао
Љубов е кога сакаш тој што е со тебе да е среќен. Знам дека ме сакаш затоа што правиш се за да бидам среќна. И јас сум најсреќна кога ти си среќен. Денес ми беше најубаво и утре ќе биде. Жал ми е што вечерва остана дома сам, но знаеш дека не можев да останам, а не дека сакав да си одам. Жал ми е што не излезе ама не е до мене што друштвото ти е крш. Те сакам губре
Те сакаааааааааааааааам Ми иде тој волшебен збор да ти го кажам со сиот мој глас. Сите да ме слушнат.
A бе сакаше жешка ....., доби, сакаше жешка пица, е нема, ладна ја јадеше будалко еден нема се што сакаш
Напалена сум грррррррррррр А тебе нема , а тебе немааааааааааааааааааааааааааааааа уште мповеќе грррррррррр