Што би му кажала? Дека го сакам и дека штом јас сакам тоа е нешто гоооолемо. Мора да седиш мирен и нема шмекање други. Ти си мој и само мој. А ако само претнеш, ти ќе се каеш.
Како забегана верзија на All of me, љубовната 'Coz all of me, hates all of you. И незнам како понатаму Верувај, кога станува збор за мене во ова интимно писмо ќе ти признаам дека најлошата емотивна состојба која може да ме снајде, значи да те снајде и тебе под дифолт е рамнодушноста. Нема начин да се покоси. Останува тука и пушта корени, постојана и непроменлива. Како мојот израз на лицето, секој ебан ден. Секој ебан мрачен ден. Ти бе, не те бива за кур да бидам искрена. Тоа и ја објаснува мојата љубов кон тебе. Мојот компас кон будали покажува. Божем ќе ги вразумам. Јао. Немам што да кажам. Уствари имам. Ама немам живци да ги преживеам прорпратните лелекања, или полошо ниските удари во обид за самоодбрана. Не можам тоа, драмите. Не можам, озбилна сум. * Ти. Ти,м. Ај јас знам точно што сакам од тебе затоа што на друго место и не можам баш да го добијам. И точно е дека пробав, безполезно, безброј пати. Дури потоа во борба за опстанок те земав како орудие. Тежок е животот кога го живееш без она кое ти дава ентузијазам за толеранција. Ама тебе не те разбирам. Ете ти наводно имаш се. И сепак ме сакаш мене. Не ме сакаш, ќе расцветаш од љубов. Ќе смениш агрегатна состојба. Тоа не го разбирам. Дали да верувам дека не успеваш да ми одолееш ( напомена, не те заведов ) или ти да поверуваш дека сепак немаш се како што гледаш ?
Интересен ми си вака кога ми се правдаш дека црното е црно. И ти верувам. Само поинтересно ќе биде да се инаетам дека не е,нели. Никогаш нема да ми биде премногу твоето присуство.
Зошто, зошто се враќаш сега? Зошто кога ми требаше уште толку малку за целосно да те преболам? Зошто, кога се трудам да започнам нешто ново, ти доаѓаш, и расипуваш се?
Samo ti uspevas sekoja moja pora da ja napolnis so mir,trpenie,ljubov,sila samo so edna tvoja vozdiska vo mojot vrat.Samo so eden poglet pa maka nonsalantno frlen vrz mene.. Me ubiva tvojata tvrdoglavost.No tokmu takov te sakam.Nesovrsen.
Колку ми е мило што те видов...макар на скајп...па сеа ртоа е тоа...боље така него никако....ај ќе се стрпам уште една недела (најверојатно).....ах тоа твое брадичее...уфф *
Те мразам од дното на душата, и ти посакувам се најлошо затоа што само тоа и го заслужуваш. Да те видам како гориш и да имам чаша со вода- ќе ја испијам. За мене веќе не постоиш. Толку од мене.
Ме интересира до кога ќе бегаш од мене? Ако не денес утре секако ќе се сретнеме ама ајде да те видам до каде
Ах, тој твој smart classic look кога го гледам се на едно нешто мислам, само smart-от да остане, а classic парченцата сите до едно на под да се најдат
Ти си мојот живот, мојата среќа, мојата љубов. Денеска ми го разубави денов, незнаеш колку среќна ме направи кога во црква денес ми рече дека догодина ќе биде наша година, а може и оваа