при секоја моја радост или болка,сеуште се чуствува твоето отсуство..и тоа што те немам ме убива често..и секој ден ми фали било што да ме потсети на тебе,иако не вредеше те сакав повеќе од себе..
те сакаааам бе лјубооов многууу сум срекна уу само да ме видиш одма живнаав се смеам зборам срекнаа сум само наместо овие бош муабети би ти кажала дека ми фалииииш ми фалииш многууу
Знам дека ме сакаш истото го знаеш и дека јас те сакам, но понекогаш како да не те препознавам! Аман што ти е !!!!!?
I wanna have your babies! Ама ова озбилно . Сакам да ги имаат твоите очи и смисла за хумор. И трпение пред се'. Тешко ним со ваква мајка како мене.
Саκам да си туκа сега, да бе дρжиш за ρаκа и да се шетаме по дождот стиснати под чадоρ, сκρиени од светов и од познати очи.А ти си тамј, јас ваму...блисκу си ми до сρцето тоа е битно.
Како си можел?Како си се осмелил? ти навистина си бил трол расипан,од све те избришав од кај тебе заминав сите места ги избегнував каде што можам да се судрам со тебе иако јас ништо не згрешив но несакам да те видам никогаш очигледно од вистините неможам да избегам,никогаш на ниту еден бивши не сум му посакала ништо ни добро ни лошо за крај,но ова неможам да го поднесам вакви ниски удари зад грб ти посакувам да гориш во пеколот да скапиш таму,никогаш никаде да не те видам ни да слушнам за тебе, дури и ова овде е премногу што го напишав во врска со тебе...
е кај си бе сеа глупав еден.... ја не додржав ти пишав а тебе те нема..кој знае кај си и со која си ..глупа ја ич не требаше да ти пишам... и дај ајде искочи ми од главава бе лелее сите околу мене ги уништувам ради љубовта кон тебе море сама највеке си се уништувам.а ти кур те боли бе џабе збориш дека ме сакаш и дрн дрн јариња ти си едно големо гјубре ама ја бе ја жена глупа ...
Јас на еден ти на друг крај како ангели во небесен рај...Ангелите се среќаваат со Бога, а ја и ти кога?!
Не ми се верува дека ти го кажав сонот. Ама вистина е. Ти си се' она што сум го посакувала. И да, романтичен си иако не признаваш. Те сакам.
Има мигови кога љубовта се опева.... Но поинтересни се оние следните.... Кога таа се покажува и докажува...
Ljubov moja! Sekoja sekunda vo koja te gledam, vo koja si blisku za mene e povredna od se. Samo bidi blisku do mene. Jas se boram za nas. Silata mu ja davas ti. Te sakam najmnogu!
Крива ли сум јас што видов љубов во твоите очи ? Затоа што поверував ? М ? Крива ли сум ? Помислуваш ли понекогаш на тоа колку се грижев за нашето ? Помислуваш ли како рамнодушно ти се однесуваше кон се ? Се чувствуваш ли барем малку виновно..или сеедно ти е.? А знаеш ли дека не можеш да влезеш туку така во нечиј живот, да му дадеш лажна надеж и да си отидеш ? Среќен ли си м ? Какво е чувството "фраеру" да сум уште една девојка што поминала низ твојот живот ? Лажен си, се е лажно околу тебе.. Знаеш што..не ја изигра играта до крај играчиште..дојди поиграј си уште малце и направи пустош во мене, бидејќи само во тоа си единствено добар !
Готово е... Нашето заврши... Колку ти било лесно , да кажеш крај... Барем да не ме лажеше. Ме натера да ти верувам , дека никогаш нема да ме остаиш Ме увери дека не постои вистинска љубов на планетава... Благодарам за секоја кажана лага... Како и да е , јас никогаш не те излажав, Беше мојот живот , и не знам како понатака. Ќе ми фалиш многу , али ќе преживеам можеби Знај дека те сакам , и денес ме скрши на иљада парчиња