Не си свесен колку ме боли овој твој молк.... Зошто сите тие планови??? Нели помисли на моите чуства? Нели гледаше колку бев среќна и возбудена? Едно знам, никогаш веќе нема да ти поверувам, за ни еден заеднички план за нашата иднина!!!
Колку ми е само поубав денот откако ти беше тој што ми посака добра ноќ, а потоа добро утро. Душо најмила!
Најмалку го посакував ова, дури и бегав во мислите боејќи ја реалноста, но морав да те оставам, не вчера-прерано, не утре-предоцна, туку денес..Можеби денес имав најмногу сила за тоа. Прости ми, би се заколнала дека ти ќе заминеше а всушност јас го направив тоа. Се за нашата подобра иднина, време беше..Но секогаш ќе спиеш буден во мене,можеби не ти реков..Збогум.
Ljubov moja! Ti si se sto sakam. Ti si se ona za sto sonuvam. Ti si se ona za koe sto ziveam. I sekunda bez tebe za mene e vek. A vremeto koga si do mene e bogatstvo. Te sakam najmnogu!
Ееее да знаеш колку се нервирам за тоа што не ти стасало ммс-то. А,да знаеш колку многу зборови беа искажани.... Се грижам за тебе. Иако ми велиш да уживам. Ме засега секоја грижа што ја имаш ти. Очајна сум по твојата прегратка...
Убаво ти беше кога синоќа те галев по коса нели ? само штета што тоа беше сон , некое залутано сеќавање од тоа што те галев во минатото лута и ми плови низ соништата
Чудни се патиштата Господови.. замолив да се случи нешто што ќе ми даде сила да раскрстам со тебе и се појави тој, кого не го познавам а почнав да го чувствувам, да се чувствувам слободно по една година, да не плачам, да почувствувам дека заслужувам мало парче среќа..не сум предавник-некои луѓе едноставно не можат да бидат заедно никогаш..
Muškarci koji imaju naviku da zeznu stvar su obično muškarci koji vas ne vole, ili koji ne znaju šta žele. Muškarac koji je siguran u svoju ljubav ne radi gluposti..a ni sranja.