Ми недостасува твојата душа, да заблеска во сивилото кое ме покрива и да ме осветли, да бидам повторно најубава, покриена со блесокот на твојата душа и срце кое е поголемо и од небеската шир.. Само тогаш сум најубава, само тогаш блескам, само тогаш сум вистинската јас.
чудно ми е кога се врати од Поповата ни Шапка воопшто ми врати на титката т.е. се јави дечко отиде со две девојки/жени кај ти текна на мене мо ре? а ти раскошен убавецу гарант екс манекен(трчи лажи си) абе ајде тој сакал само да се запознае со обична девојка-ова е мижи асан јас да ти баам ако воопшто ми се појавиш пред очи со првата заработена плата ке ги честам другарките вечера во Азафран-ете така
Зграби ме еднаш грубо,но мило. Нека биде прегратка полна страст и љубов. Те љубам и едвај го чекам утре. п.с:Ги обожавам црно-белите филмчиња.Нека биде наредниот таков.
Хеј Мистер Диџеј..... Lets leave virtuality and move on to reality. Lets leave all the worries behind about what could go wrong and concentrate on lovin' me tonight. Причекачу ја још мало, али само још мало, после идем.... Но тајм фор вејстинг он ансиериос гајс еминор, ај ем сори. У случај да си од тие несеризоните. Немам трпение. Како што немам да чекам некој што е иљада километри одалечен од мене иаку повеќе од очигледно е дека сме еден за друг. А ти си близу, тоооолку близу. Дојди уште поблизу.
Приметуваш, се вртиме во круг. И да, јас сум таа што не дозволува работите да тргнат во нов правец. Не сакам да те повредам и не сакам да погрешам. Зошто ли не ми дозволиш да ми недостасуваш?
сеуште ми остана стравот во мене ..се плашам од иднината со тебе ..ќе бидеме ли среќни??.. Ќе исчезне ли немирот во мене некогаш???..
Come on hug me and make the world feel better for a second .... Некако се осеќам сигурно во твојата прегратка .... како да целото зло на светот не може да ме допре , како да ме чуваш од сите .... после се е подобро ... по розово .... фалиш ...