Таман ќе те подзаборавам и ОП мора да никнеш од некаде. Барем да знам... http://www.youtube.com/watch?v=gq-SfPFmS2c кажи ми...
душо ајде батали работа скапав веќе , дојди земи ме па да си јадиме и галиме домичка на топло побрзај веќе доста работа за денес
Е види колку врне бе и сега не ми се искача , а баш сакав денес да те видам Ќе чекаш до утре нели срце?
Сигурно додека го гледаш и слушаш дождов помислуваш на иста работа како и јас....срам да ти е!! Си викаш колку убавко ќе биде после под ќебенцето,па и винцето од вчера да се отвори да ја догрее атмосферата....сепак јас ќе те пречекам насмеана и со една нескротлива тага во очите ќе ти ја соопштам веста:"Добив!!" Веруј ми дека мене многу повеќе ми е криво од тебе,ама и со галкање ќе се намириш
Будалче едно .. да не беше ти денов ке беше пекол .. од почеток до крај .. но заради тебе сум насмеана цел ден. Ајде стани веќе па да тераме романтики додека и јас како георгина не сум добила Те сакам.
Брату, ајде на дождот да се љубиме... та да се изгубиме бат ју ар нат хиаааар , енд ај ем нот деар Лааав јуууу соооу мач
у ред.ке седиме пак дома не дека не сакам ама сакав и да покиснам пак.Ако биде болест нека ја биде побрзо.Ај лав ју.
...I hate you so much it makes me sick, it even makes me rhyme. I hate the way youre always right, I hate it when you lie. I hate it when you make me laugh, even worse when you make me cry. I hate it when youre not around, and the fact that you didnt call. But mostly I hate the way I dont hate you, not even close not even a little bit not even at all. Цел дне ми шеташ низ памет. Срам да ти е !
Не сум те видела цел месец(симпатио моја) сакам да те гушнам како пред месец дена,да те гледам како се смееш, како го пеглаш косичето твое убавко како играш,како се глупираш и не се замараш што мислат другите...
Себична гнаса. Јас во моја ситуација, тебе те тешам. Гнасо ниедна. Сеедно ми е. Јас луѓе сум закопала, тебе не ке те преболам