Оф бе срце мое, колку само ми недостигаш...те немам видено само 3дена,а ми недостигаш... Што мисли овој понеделник, нека иде побрзоооо!
Мислев дека е совршено додека бев со тебе. Дрфинитивно погрешив. Со тебе само се затварав повеќе, се одвојував од светот, бидејќи мислев дека само ти постоиш. Иако ми фалиш, вака сега се чувствувам поживо од кога било.
Врати ми се животе неможам јас без тебе Знаев дека ќе биде тешко , ама волку... Многу ми фалиш. Нема да издржам до Октомври без тебе. Знам дека ова го правиш за нас , али па и со 8.000 месечно да живееме посреќна би била , одколку со многу пари вака да патиме. Ти си животот мој! И да направиш грешка таму (со некоја за една ноќ) ќе те поддржам (како другарка секако!) !!!!
се налутивме пред 8ми Март и заладена ни е комуникацијата изгледа дека тешко да се вратиме на нормала а тебе убавецу нз што да ти кажам на бившиот ме потсекаш-е конечно да си признаам дали искрите во твоите кафеави очиња што ги носиш или огромната самодоверба незнам ама има нешто што не ме остава рамнодушна
не вредеш.. незнам како моззеш така секоја вечер друга да гушкаш не ли ти ее мачно на секој истите работи да ги кажуваш..кажа дека сум била различна дека ако сме продолжиле ти ќе си се сменел ќе си се затрескал..страв те било да те оставам..да те повредам.. епа незнам што повеќе да ти кажам... среќно само незнам до кога ке си така за 3 месеци сум те сменила што никој не успеала.. ќе ти текнат некој работи ама касно ќе ее
Na bivsiot bi mu kazala deka mi e zal za celata ljubov I vnimanie koi gi dobi od mene, ne vredese ni sekunda I milo mi e sto vaka se zavrsi I se nadevam deka nikogas nema da te vidam poveke! Uzivaj so tvoite polovnjaci so kilometraza
Na bivsiot bi mu kazala deka mi e zal za celata ljubov I vnimanie koi gi dobi od mene, ne vredese ni sekunda I milo mi e sto vaka se zavrsi I se nadevam deka nikogas nema da te vidam poveke! Uzivaj so tvoite polovnjaci so kilometraza
Ljubov moja! I po zvukot na cekorite tvoi te poznavam. Sinite oci tvoi za mene se neophodni za da ziveam. Sekoj den blisku do tebe e neprocenlivo bogatstvo. Te sakam najmnogu!
Јас бројам денови за тебе незнам .... се случуваат турбуленции , а ми треба твојата гушка да се почуствувам сигурно и самоуверено ...
Зарем не ја гледаш болката во моите очи??.. зарем не гледаш дека тонам во себе дека се уништувам?? ни малку ли не ти значам за да неможеш ме сватиш??????