Не,не мораш да си доаѓаш наредните десет години. Има време ќе се видиме. Саааамо ти заврши си сѐ. Со мене има време,ќе се видиме ко што реков. Да,да сто пати ти реков дека те разбирам ама и ти еднаш обиди се да ме сфатиш мене. И не. Не сум љубоморна,само те сакам тука. Сега. Или викендов. А,не да се видиме по десет години.
убавецу курсот наскоро ке заврши-не да е тежок овој Кинескиот е претежок арно ми велеше мајка ми"луге живеат таму со години па не го научуваат јазикот"ок се свакам ама од седење збрлавувам со двајца старци ке скрене незнам дали јас треба да те игнорирам или да ти се доближам да се запознаеме не дека не сме прозбореле жими два пати а со месеци трае курсот колку да се каже
Ми недостасуваш многу, а не можам да ти кажам. Сакам да те прегрнам силно, а не можам да ти кажам. Сакам да те држам за рака, а не можам да ти кажам. Сакам да те направам среќен, а не можам да ти кажам. Сакам да бидеш мој, а не можам да ти кажам. Сакам да ти кажам дека те сакам, а не можам. Сакам самиот да сфатиш. Сакам да сфатиш дека се заљубив во тебе, дека сакам да бидам со тебе. Толку е јасно како ден. Сакам да сфатиш дека ќе те чекам. Те молам не заборавај ме!
Ај земи ме од овде и да бегаме колку може подалеку....... Не можам веќе овие тортури да ги издржам... Глумење лудило, одвратни луѓе, себични на секој чекор, глупости....доста беше....
Ne si svesen kolku sakam da go zemam pasosot i da dojdam kaj tebe , da izbegam od se... Ne si svesen i kolku sakam da staam kraj na ova macenje , da ti posakam srekja ponatamu i da ziveam na raat... No nemam srce i hrabros i za dvete odluki... Te sakam poise od se!!!
Не е рутина, љубов е, кога го навлечеме прекривачот над нашите глави и автоматски ги шириш нозете да ги сместам моите вечно ледени стапала меѓу нив. Ми недостасуваш, ќе заспијам ли сама вечерва?
Кој кај...и да е ден и пол во прашање, грутка ми е. Секое наше разделување го дочекувам со несоница...а така ми се спие и треба да спијам...
Тебе ти треба време да размислиш дали ме сакаш или не, а јас треба да те чекам ти да одлучиш? Да ме сакаше немаше ни да размислуваш...
Јас и ти ? Едноставно е ..кратко и јасно е, ЉУБОВ за нас касно е , можеби некогаш и некаде во некој друг универзум и не би било така доцна за нас ...кој знае, а до тогаш , еве ти го кажувам последното ЗБОГУМ!!!
Се испотив, а никаков физички напор не вложив. А радо би да се потам од физички напор. И ти гарант се имаш препотено и имаш стоено (поохридска конструкција - амин!) со падната вилица 20 минути. Изненаден си? - Ех, уште што се‘ ќе доживееш од мене... спреми се за една луда вожња.
леле не можам да поверувам што ми се случува вракање наназад филмови од минатото сватив дека едниот од бившите ме изневерувал а сакал да ме запросиа го видов денес-и јас будала зошто одам кај гатачка на таа територија