Време е. После сѐ што се случи, редно е да се стави цртата и нема назад. Тешко е, да, ама сѐ поминало, ќе помине и ова.
Боли тоа што не си мој. А копнеам по денот кога конечно ќе ми речеш дека сум твоја. Копнеам по денот кога ќе те видам повторно. Се плашам дека повеќе ќе нема надеж за нас двајца. Таму ќе почнеш нов живот, а можеби и нема повеќе да се вратиш. А сакам да верувам дека има иднина за нас, затоа што без тебе не сум среќна. Секогаш мислам на тебе. Побарај ме.
Се појави и ми внесе светлина во мојот сиво-црн живот. Едвај чекам силно да те гушнам, уште само неколку часа.
Зарем километрите толку ти беа важни ? Нели како гласеше твоето мото .. Кога се сака се , се може ? АМА очигледно не се сакало па затоа и не се можело ..
Fala sto postois vo mojot zivot. Fala sto mi go razubavi zivotov. Nikoj ne znae sto go ceka utre , ali se nadevam deka tvoite zelbi ke se ispolnat. Prvoto ke bide masko , a vtoroto devojce. Ke ziveeme vo selo kaj dedo ti i zaedno ke gi preminuvame preprekite sto ni gi sozdava zivotot... Samo vrati mi se ljubovko , bez tebe umiram
Ах бе го чекам денот кога ќе имаш потреба ЈАС да те возам,е тогаш ќе видиш кој ќе биде мојот одговор.А до тогаш држи го силно воланот да не ти избега
Далеку е Дубаи.. И две години се многу.. А секој ден си ми во мислите.. Ми недостасуваш! Ми недостасува твојата насмевка, твојот мирис, твојата прегратка. Ми недостасуваат твоите глупирања и начинот на кој ме заштитуваш и правиш да се чувствувам прекрасно покрај тебе. Ги посетувам местата на кои најчесто одеше. Сакам да ме потсетуваат на тебе. Прават да се чувствувам блиску до тебе. А тоа боли.. Ми недостасуваш целиот, да те прегрнувам и да те бакнувам.
Ќе те силувам! Пола Џејмс Франко, пола Џастин Тимберлејк си на таа сликата новата. Лелелелелел само у маки си паѓам.
Понекогаш не сум сигурна дали сум со тебе само за да не сум сама или почнувам да чувствувам нешто за тебе. Можеби згрешив што се впуштив во ова толку кратко по раскинување на стогодишна врска. На почетокот мислев дека нема да потрае, дека се гледаме само онака, ради занимација. Сега веќе не знам што да мислам. Делумна утеха ми е што приметувам дека и ти си исто толку збунет како мене. Сакам, навистина сакам секој слободен момент да го поминувам со тебе. А од друга страна се плашам. Рано ми е пак да се впуштам во нешто озбилно. Ми треба време да се стабилизирам. Да сфатам која сум. Да сфатам што сме. Знам само дека убав ми е секој ден кој ќе започне со порака од тебе. Прекрасна секоја ноќ која ќе ми заврши со твојот бакнеж. Се' е прекрасно. Фали само уште љубов. И храброст. Гушни ме и покажи ми дека вреди.
Беден си ! Со некоја што цел град ја поминал ли ќе се правеш фраер? Другарите ти се смејат позади грб, а што останало за другите? Срам ме е да кажам кој ми ее бивши дека раскинавме зошто ме изневери со првата ку**а во градот!Ама тоа е ! Не си заслужил да те погледнам ама ајде ради културата ти кажувам едно здраво кое ти е онака како бакшиш.