No, no es amor, lo que tu sientes, se llama obsecion, una ilusion en tu pensamiento, que te hace hacer cosas, asi funciona el corazon. No es amor, no es amor, es una obsesion
Зошто не ми кажа порано дека знаеш да свриш на гитара, а? Ќе направиме некој дует ако сакаш, од мојот „широк“ спектар на песни. Излажи ме уште еднаш, таа ќе ја свириме.
Абре идиоту еден низаеден,мислиш ако имаш јака кола и пари дека си фраер и можеш да ги свртиш сите типки??!!Епа се лажеш!Од таквите како тебе ми се гади
денес ич не те сакам, не чини волку нагло често гледање... ми здосади... не сакам до нареден вторник да те видам
Фала што постоиш,фала што те имам во мојот живот,Фала за секој збор кажан кој делува така смирувачки,фала за убавата вечер, Фала за се. Те сакам .Немој тоа да го заборавиш . Девојка сум брзоплета и дрдорлива , но искрена и чесна.. знам дека некогаш на глава ти се качувам знам дека знам да претерам,знам дека знам да ти го кренам притисокот ...но на истиот тој искрен начин јас не можам без тебе .Ти си тој што ми ги полни батериите ( најсоодветен израз ). Свесна сум, јас сум дете ... мало дете,таква ми е душата, Чувај ме ,ми требаш,учи ме-како што знаеш само ти,Биди добар ке бидам три пати подобра,биди лош ке ме скршиш, Знаеш дека ова е она вистинското,знаеш и сам. Те гледам во очи и си го гледам мојот лик во нив.Те почитувам и ценам.Извини што понекогаш сум хиперактивна.Знаеш дека немам лоша намера.Се за наше добро. Човек сум и грешам.Мојата претерана чувствителност многупати не доведе до кавга.Влијанието на туѓи мислења исто така. Но се менувам се трудам.Мило ми е што ми кажа дека приметуваш и го цениш тоа.Сега ке се трудам уште повеќе. и Знам дека ова што го напишав никогаш нема да го слушнеш ни прочиташ ама ајде.Јас се олеснив.
Не знам навистина зошто е вака...... Понекогаш сакам да се разделам од тебе и да почнам се на ново. А ако не се смениш...така и ќе биде. Заситена сум некако. А од друга страна ми требаш. МНогу ми е тешко.
Фала за чизмичките и блузичката, но тебе те чекам, не требаат подароци само дојди да те изгушкам! Ајдеееее понеделнику доаѓај! Последните денови од чекањето ми се најтешки.
I'm holding on your rope, Got me ten feet off the ground I'm hearin what you say but I just can't make a sound You tell me that you need me Then you go and cut me down, but wait You tell me that you're sorry Didn't think I'd turn around, and say... It's too late to apologize, it's too late I said it's too late to apologize, it's too late...
Ова е последниот пост за тебе.И на девојките веќе им здосадив... Збогум,мило мое... Беше и беше ќе остане. Овој пат јас не се враќам. Не ме заслужуваш. Потешко е од се друго... Но мора да издржам без тебе. Се надевам дека ќе најдеш некоја друга да те сака како јас. Никогаш нема да те заборавам. Но,ова е крајот.