Се залажував или сакав да се залажувам ,но не, сега сум сигурна дека си еден манијакален тип,што доживува оргаз.м од гледање и фантазирање,па тек ако некоја малку ти се поднасмее или обрати внимание,уф го доживуваш најјакиот.Јас разбирам погледнување,онака дискретно,па и коментирање,ама твоето е болест,алооо болест! Еј човеку,што мислиш жениве во мојата околина не те приметуваат? Го гледам нивното чувство на непријатност во твоја близина! Цел живот бегав од такви гадови,а налетав на тебе и не те приметив дека си манијак,сокриен зад маската на фино воспитан човек, од навидум фино семејство,каде всушност, мислам дека и се наоѓа коренот на сите твои комплекси и фрустрации и сета таа негативна енергија која ја шириш околу себе.
Интересен си ми што си признаваш кога грешиш. И како тогаш да се расправам со тебе? Ко оние животинчињата што се преправаат дека се умрени за да не ги закача друго животно.
Ljubov moja! Sakam koga me iznenaduvas kako denes. Sakam koga vaka neocekuvano me pravis srekjna. Ti mi go razubavuvas zivotot. Te sakam najmnogu!
Додека ти се мислиш други ти го берат бостанот. Нит јас сум бостан, нит некој ќе ме ќари ама не може бе 10 други небитни да ме замараат само тебе да те нема. Трпението ми е пред крај. Ајде роденден ти е за недела дена, ќе почекам. После тоа кревам раце а ти мавај си лајкчиња сеуште ама и не мораш.
Не знам од што се состојат нашите души, но знам дека се преплетени со скриена страст која ми ги замолчува зборовите низ свилениот допир на усните вбризгувајќи ми мистично заводливо чувство кое ги соборува сетилата и тогаш кога водам полемика со самата себе.
Кое разочарување си ми во животот.. Така, убава и врела шлаканица си добив, доволна за цел живот да ја паметам. И да се освестам, дека не си ми малку наивен и добар, како што јас обожував да те претставувам пред другите. Како што и јас самата си верував?!
Шуууууууруп шууууууууууруп.... и две апчиња насабајле. До петок ако не се опоравиш, ќе ја позајмам од мајка ми униформата и ќе ти бидам медицинска сестра во домашна посета. Па после ако сакаш и во несвест падни
Совршен!!! Мој си!!! Фала што ми даде уште една шанса. Никогаш повеќе нема да те оставам и да те разочарам. Без тебе овие два дена ми беа кошмар. Без тебе неможам да живеам!!! Те сакам поише од се на светов , животе мој! И да... Првото дете машко ќе ни биде , па пукни ако сакаш!
вистина е ти си моја душа! вистина е највеќе те сакам! но ако ме изневериш некогаш ако ги подгазиш мојте чувства за кој досега си се трудел да ги создадеш....се колнам ќе те убијам
Дозна ли дека ќе се мажам ?? се покаја ли за тоа што не се потруди да ме вратиш?? ..ми недостигаш и после се