Ljubov moja! Srekjna sum sto te vidov denes. Cel den ne mozam da ja simnam nasmevkata od licevo. Ti si mi se sto sakam vo zivotov. Te sakam najmnogu!
Не сум тинејџер бре веќе, мме, што ми се преполовува гласот и губам секаква мисла кога ќе прашаш нешто?...Не сум намќор, жими ја. А ми делат совети демек „Абе, јаки маици носи, пофали му некоја/Прашај го за музика/Побарај помош околу работата“...Е да бе, јас неспособна сум сама да завршам! И другаркава ми праќа линкови "how to flirt"...ќ'умрам. Дно. Се осеќам нешто ко сликичево: Спојлер: +18 Е, али знаеш што? Имало некое истражување (да, од оние „научниците велат“) каде било докажано, нали, дека девојките имаат попискав глас кога некој им се допаѓа. Јас пред тебе звучам ко Хогар Страшниот...па си викам може и не ми се свиѓаш толку штом така. И не, не е фер „само да ѕирнеш што се прави“ и да бегаш. Мислим, не ти се исплати вожњата за само 5 минути. Е сега, topsikis4e ако е поради мене, али ако е за некој од маживе...ајме куку.
Ти реков „опкружен си со идиоти...“ А мислев идиоти како мене, знаеш ли? Идиоти што мислат дека наутро во огледалото до себе ги гледаш... Идиоти што мислат дека се фокусот на секој поглед твој... Идиоти што мислат дека ти стоплуваат градите штом им го слушнеш гласот... Идиоти што мислат дека во мислите бескрајно си разговараш со нив... Идиоти што мислат дека тишината те убива без нив... Идиоти што мислат дека се некогаш името и презимето на твоето расположение... Идиоти што мислат дека насмевката ти ја носат... Идиоти што мислат дека нивната смеа ти одѕвонува во градите кога ги нема... Идиоти што мислат дека те болат под градната коска... Идиоти што мислат дека им го паметиш мирисот... Идиоти што мислат дека кожата твоја на нивната те потсетува... Идиоти што мислат „кризираш“ за нив како за дрога... Идиоти што мислат дека срцето ти потскокнува на секоја плавуша низ град... Идиоти што мислат дека секој ден со поглед од далечина ги милуваш... Идиоти што мислат дека таа жед жолтило во очите ти посејува... Идиоти што мислат дека тие очи ти натежнуваат кога ги посакаш во постела до тебе... Идиоти што мислат дека во ноќите ти се полумесечината што ти недостига... Идиоти што мислат дека никој неговите траги од телото твое не даваш да ги избрише... Идиоти што мислат дека од сонот се будиш за нив... Идиоти што мислат дека токму тогаш во душата си шепотиш: „....и покрај се те сакам...!“ Идиоти што мислат дека си им припаѓал повеќе од на било која друга... Идиоти што мислат дека ничија друга љубов нема да ти е доволна... Ете таквите идиоти, што те притискаат со својата љубов, ти реков да ги чистиш од животот!!!
дал да плачам или да пеам незнам амаконечно те имам на ф.б. дали ке го добијам твојот тел број свесно (дури мислев да отидам да си купам штикли нови 10ка 12ка со кромид хехехе,да се фрцкам ко на модна писта да сум со нов хер стајл & мејк ап па незнаев кој фустан да го облечам со исти чевли и аксесоар мислам КОНЕЧНО тнкс гад(дури и другарките ги удавив) незнам што на господ толку добро сум му сторила-т.е. само добро правам и без тоа хехехе па и онака сум волонтер а тебе сонце мое ти посакувам добредојде во мојот живот-прерано е да но почнуваш да ми значиш а сме само пријатели
Ova veke pocna da nalikuva na losa spanska serija. Samo sto tamu, neli po propadnata vrska ili izgubena ljubov lugjeto begaat podaleku vo drug grad. E vo mojot paralelen univerzum otkako te zagubiv, doagam da ziveam vo tvojot grad. Togas koga trebase da sme blisku, da se gledame, bevme osudeni na dalecina a sega..Uste vrv, cresata na slagot, ispaga deka mozebi ke bides pokanet na mojata svadba.Ne mi e dobro posle ovaa informacija iskreno. Zarem I toa morase. Srceto uste od sega ke mi izleze od gradi, a ne da te vidam tamu I togas..Nikogas kraj na makive
Сфаќам колку добро се познаваме кога играме асоцијации во парови и успеваме да си ги прочитаме мислите. Јас знам што знаеш ти, ти знаеш што знам јас. Па ќе речеш: Еј, не е толку тешко кога играм во пар со Ана, знам како размислува и кој збор со што го поврзува. А на крај - 10:4 за нас
Се чудев како досега не сме се сретнале, истото го кажуваше и ти. Се чудев како може толку да ми оди муабетот со некој кого го знам многу кратко. Колку брзо ми минуваше времето кога бевме заедно. Ме опсипуваше со комплименти. Со нетрпение ја чекав секоја наредна средба, истото го кажуваше и ти. И зошто сега одеднаш те снема?
Насмевката е знак за среќа, надежта е знак на вера, бакнежот е знак на љубов... A што те имам тебе е знак на добар вкус Јуначки го издржа мојот пмс
бивши-ме изненади многу пријатно пријалче мило најнов многу ти фала што си тука за мене а најновиот познајник на ф.б-кога и кажав на мајка ми дека сме си пишале гарант си помисли дај боже да си ја пробаат среката, познавајките ама мамо верувај дека АКО имам нешто некогаш со него ке направи будала од мене-и онака сум доволно одлепена па подобро да не-добра шанса или не кад би било кога би било
Ljubov moja! Sakam sekoja sekunda koga sum so tebe da trae zasekogas. Sakam da go zapram vremeto dodeka te gledam. Ja obozavam sekoja sekunda so tebe. Te sakam najmnogu!
Само ти чекај ама ќе те удри по глава некој чекан. Љубиша бубиша некад се сладок ко мед некад одвратен ко бубашваба. Али немој да мислиш дека си бесен само ти еден и чесен Кандидати имам јас еден број Сите се по мој крој ќе ти удрам една клоца нешто многу ми се звоца умот мој е при крај не знам што ми е, ама не е на арно голема сум за будалаштини моите најголеми стравштини Ќе си го фатам колегата заедно да ја биеме шегата крај краева па нема да залудно да се стегам.