We never sleep, we're always holding hands Kissing for hours talking and making plans I feel like a better girl, just being in the same room We never sleep, there's just so much to do So much to say can't close my eyes when I'm with you Insatiable the way I'm loving you
Извини што те изнервирав али многу ми си сладок кога се лутиш се зезам извини ама таков ми е денот сите си имаме нели моменти на криза ако не ми помине до утре не ми збори
Сама седам, во празно гледам.. Мислам колку тешко е да имаш човек до тебе.. Да те сака... Да те гледа.. Да те мисли секој ден, во зло да биде со тебе.. Така?? own: own: Само те молам, намали си ги акциите, јас барем имав храброст да ти напраам муабет, а ти кога ќе ме видиш гледаш на која страна да се свртиш!
дојде се најаде и замина еее а јас да направам така знаеш ли колку време ти го спремав јадењето а ти само мм се прејадов
Ти од утре ќе слабееш,а јас не престанувам да јадам,ќе станам прасе. А тамам сум си...ама кај и да е,ќе прејдам во вишок. Ајде да си бидеме заедно дебели,Хербалајф лажат,какано тоа,фуј.
имаш многу досадни и глупи другари џабе им е се, и 5 факултета да завршат пак ке си бидат такви недораснати, глупи, несмасни, смотани..
Ме залажа а ? Е сега ке видиш само коа ке се видиме викендот има да биде несто те сакам многу те сакам нај многууууу
И тука ги има злато До каде мислиш вака? а? И до кога? Покажувам заби нешто, а? Аууу , како да не сум јас.. ама ако дее... една ваква промена не е на одмет, посекси сум ваква , лоша...