Време е твоето име во именикот да еволуира. Сега си дебелио,па навистина ко некој крап си направен,а јас како некоја мрена покрај тебе Дај ослаби,да бидиме компатилибилни малце...
Sinoka sonvav son za mene strasen poslem tolku dolgo vreme... Vleguvav vo tvojot stan vo racete nosev 2 kesi polni so jadenje kako i sekogas,no sve bese cudno vnatre poinakvo.Moite rozevi toplincinja gi nemase ste gi isfrlile,moite prasinja sto ti gi pokloniv gi nemase i niv na mestoto kade sto bea, mojata slika nad tvojot kompjuter ja nemase ste ja iskinale i frlile,mojata cetkicka za zabi ja nemase,moeto sveke kraj prozorecot ovenalo nemalo koj da go poliva,kasickata sto ti ja pokloniv i sedese tolku vreme na biroto ja nemase zarem i nea se setivte da ja isfrlite?zarem i nea?,kaj bea moite snoli za kosa,mojot cesel.moite trenercija,kade? Ja podignav pernicata na koja spievme mojot miris go nemase veke i toj iscezna kako sve moe sto bese vo toj stan.. Prokleti da sve,koga se razbudiv mokra bese mojata pernica... Ama za cudo mn mi bese poleso na dusata...
Вчера те видов... Ми се стресе телото кога дојде. Ти текнува дека јас го ставив крајот и те повредив? Ама изгледа повеќе си ми значел отколку што мислев. Не ми зборуваше цели три години, тоа ме болеше, ме печеше во гради секој ебан пат кога ќе се разминевме. А вчера, вчера... ко некогаш. Ми прозборе, на почетокот беше чудно, но се вративме на стариот муабет. Истиот ти, истата јас. Изгледа си ме заборавил... Ако. Време беше. Девојка ти покажа љубомора. Глупаво малечко девојче. Јас те измарширав и не планирам да те враќам, најмногу ми фалеше пријателството. Еј години пријателство фрлиме во вода зошто беше заљубен во мене. Глупак. Можеше бар уште малку да почекаш, ќе се средев тогаш. Ама сигурно ти дојде преку глава од чекање... А јас никогаш немав време за тебе. Извини. Која идиотка сум бе. Стварно никогаш немав време за тебе. Не ми се верува што ти направив. Извини. Ми ја даде најслатката љубов, а јас те злоупотребив. Треба да ме тужиш! Јас би се тужела. Нема основа, али што знам.. Најубавите години ги поминавме заедно, а реално не бевме заедно. Јас бев заслепена од идиоти, а имав идиот до мене кој ме чуваше од сите нив, целиот тој период. Ама не ме дочува.. Те избуткав толку далеку од себе, што едвај се зачува самиот. Извини. Не можам да кажам дека те сакав, ама ми беше најмил, нај! Да знаеш! Зашто ми прозборе? Зашто? Ми покажа кај ми е местото овие три години, а сега ми зборуваш... Немој, не заслужувам. Искрено. Само ја продолжи веќе завршената приказна. И на крај те сруши ракијата, а се држеше подобро од мене. Не можеш пивнат да ме лажеш, те знам многу добро. Малку ли сме пиеле заедно, за да не знам како дишеш? Две чашки ракија и се појави истата блискост. Истата блискост, ти и јас. Проблем. Среќа што беа и другиве таму, па се контролиравме, инаку се што беше премолчено ќе излезеше на виделина. И што ќе се случеше? Ќе бевме брутално искрени со себе, и пак ќе имаше ранети. Сега сум само јас. Вака е подобро. PS- Ја слушав химната на разочараните и незадоволните, знаеш онаа што ми ја прати на крајот. Уште е тешка за слушање. Ама само таа ми остана од тебе.
Појма немаш што се случува околу нели? Појма немаш како ми е мене додека те губам. Изморена сум од тоа да ми го кршиш срцето секој ден по малку и на крај нема да остане ништо од мене. Ама мора да се навикнам. Што да ти кажам ко нема да сфатиш и да ти нацртатттт. Иди само сречан ти пут
Poveke ne pisuvam za tebe.Resiv.Jas si ja imam mojata sreka, ti tvojata.Nema da te spomnuvam, kako sto ti ne se sekavas na mene.Za moja nesreka ke te sretnuvam, ke te gledam cesto.Ama sekogas koga ke me zaboli dusata, ke go stisnam nego silno za rakata...za da ne zaboravam sto imam do mene I kolku vredi.
Јас стварно не можам да разберам некои работи, не можам да го разберам ова што ни се случува. Без тебе не сакам да легнувам, толку ме смирува твојата прегратка, а толку пак сум исфрустрирана од тебе и толку ме нервираш што полудувам. Значи НИКАКО не можам со тебе, не можам без тебе, не сакам со друг, а ни ти... Не можеме заедно, не можеме еден без друг, НИКАКО НЕ МОЖЕМЕ. А толку си ми совршен, по мерка... Може вака треба и да биде, бурно , инаку би ни било досадно и би те отсакала после 3 дена.
не можам повеќе.....колку и да се обидувам да поминам преку сите работи, колку и да се обидувам љубовта да надвладее.....знам...знам дека е неуспешно што и да правам. Знам дека ме сакаш, знам дека без мене не можеш.....ама ама љубовта не е доволна не е.....зошто мора вака да биде..зошто мора лутината и нервозата да преовладеат, зошто не се бориш за нас, зошто лесно се откажуваш.....сама не можам, сама не можам да се борам, посилно е од мене......
Знаеш што е чудно мој најнов пријателу? Што те одбегнував, и се смеев на твоите глупи фори за спуштање звезди а сега не престанувам да мислам на тебе. Глуп си, тоа се знае ама почна да ми ги оптеретуваш мислите, да ми недостигаш, да се прашувам каде си кога те нема, да посакам да бидам до тебе ама се уште не се предавам, и не признавам дека нешто чувствувам за тебе. Сакам да сум сигурна во твоите чувства, затоа што не сакам да лечам повторно скршено срце. Сега ми годи твоето присуство. Не те туркам, само сум реална и се чувам. Сакам да ти дадам шанса, но нека покаже времето.
Мислам на тебе пред да заспијам. Буквално како убав сон си ми. Доаѓаш, ми кажуваш два- три муабети, ми ја разубавуваш ноќта и се губиш. Колку долго ми се виде твоето отсуство овој пат.Едвај чекам да се вратиш.
I pak si go prekrsiv vetuvanjeto..Nisto novo, koga si ti vo prasanje.Vrati se! Barem na mig, samo na kratko.Nasmevni mi se. Kazi mi deka nikogas ne me zaboravi, deka nikoj ne go zazema moeto mesto.. Vrati se, ili zamini od srcevo..Zasekogas
мило ми е што си свесен дека не ме заслужуваш, ти си еден манипулатор кој добро знае да се постави требаше да знам подобро пред да ме направиш пепел. ти реков дека не ми се живее а ти замина на трета смена со друга. фала сфатив колку само не вреди да го фрлам мојот свет за тебе. господ е голем гледа се. те виде и кога се крстеше пред мене, знае тој се... проклет да си!!! ќе ме бараш еден кога ќе ти биде како мене сега, кога нема да ти се живее ама ќе мораш. ќе даде бог барем една минута да те боли како мене сега. збогум