Форумџика на годината

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.128
    Кад тад...

На natemila му/ѝ се допаѓа ова.
  2. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.823
    Допаѓања:
    7.049
    Време е твоето име во именикот да еволуира.
    Сега си дебелио,па навистина ко некој крап си направен,а јас како некоја мрена покрај тебе (hollest)
    Дај ослаби,да бидиме компатилибилни малце...

На Sanjichka007, crazylady и b.u.tt.e.r.F.L.Y им се допаѓа ова.
  3. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.952
    Sinoka sonvav son za mene strasen poslem tolku dolgo vreme...
    Vleguvav vo tvojot stan vo racete nosev 2 kesi polni so jadenje kako i sekogas,no sve bese cudno vnatre poinakvo.Moite rozevi toplincinja gi nemase ste gi isfrlile,moite prasinja sto ti gi pokloniv gi nemase i niv na mestoto kade sto bea, mojata slika nad tvojot kompjuter ja nemase ste ja iskinale i frlile,mojata cetkicka za zabi ja nemase,moeto sveke kraj prozorecot ovenalo nemalo koj da go poliva,kasickata sto ti ja pokloniv i sedese tolku vreme na biroto ja nemase zarem i nea se setivte da ja isfrlite?zarem i nea?,kaj bea moite snoli za kosa,mojot cesel.moite trenercija,kade?
    Ja podignav pernicata na koja spievme mojot miris go nemase veke i toj iscezna kako sve moe sto bese vo toj stan..
    Prokleti da sve,koga se razbudiv mokra bese mojata pernica...
    Ama za cudo mn mi bese poleso na dusata...

4. ebola

ebola Истакнат член

Се зачлени на:
    3 октомври 2014
    Пораки:
    146
    Допаѓања:
    263
    Вчера те видов... Ми се стресе телото кога дојде. Ти текнува дека јас го ставив крајот и те повредив? Ама изгледа повеќе си ми значел отколку што мислев. Не ми зборуваше цели три години, тоа ме болеше, ме печеше во гради секој ебан пат кога ќе се разминевме.
    А вчера, вчера... ко некогаш. Ми прозборе, на почетокот беше чудно, но се вративме на стариот муабет. Истиот ти, истата јас. Изгледа си ме заборавил... Ако. Време беше.
    Девојка ти покажа љубомора. Глупаво малечко девојче. Јас те измарширав и не планирам да те враќам, најмногу ми фалеше пријателството. Еј години пријателство фрлиме во вода зошто беше заљубен во мене. Глупак. Можеше бар уште малку да почекаш, ќе се средев тогаш. Ама сигурно ти дојде преку глава од чекање... А јас никогаш немав време за тебе. Извини. Која идиотка сум бе. Стварно никогаш немав време за тебе. Не ми се верува што ти направив. Извини. Ми ја даде најслатката љубов, а јас те злоупотребив. Треба да ме тужиш! Јас би се тужела. Нема основа, али што знам.. Најубавите години ги поминавме заедно, а реално не бевме заедно. Јас бев заслепена од идиоти, а имав идиот до мене кој ме чуваше од сите нив, целиот тој период. Ама не ме дочува.. Те избуткав толку далеку од себе, што едвај се зачува самиот. Извини. Не можам да кажам дека те сакав, ама ми беше најмил, нај! Да знаеш!
    Зашто ми прозборе? Зашто? Ми покажа кај ми е местото овие три години, а сега ми зборуваш... Немој, не заслужувам. Искрено. Само ја продолжи веќе завршената приказна.
    И на крај те сруши ракијата, а се држеше подобро од мене. Не можеш пивнат да ме лажеш, те знам многу добро. Малку ли сме пиеле заедно, за да не знам како дишеш? Две чашки ракија и се појави истата блискост. Истата блискост, ти и јас. Проблем. Среќа што беа и другиве таму, па се контролиравме, инаку се што беше премолчено ќе излезеше на виделина. И што ќе се случеше? Ќе бевме брутално искрени со себе, и пак ќе имаше ранети. Сега сум само јас. Вака е подобро.

PS- Ја слушав химната на разочараните и незадоволните, знаеш онаа што ми ја прати на крајот. Уште е тешка за слушање. Ама само таа ми остана од тебе.

Последна измена: 18 мај 2015
    На popovich, anichka94, MamaYette и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. martine

martine Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2014
    Пораки:
    422
    Допаѓања:
    1.607
    Појма немаш што се случува околу нели?
    Појма немаш како ми е мене додека те губам.
    Изморена сум од тоа да ми го кршиш срцето секој ден по малку и на крај нема да остане ништо од мене.
    Ама мора да се навикнам.
    Што да ти кажам ко нема да сфатиш и да ти нацртатттт.

Иди само сречан ти пут :(

На natemila му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.412
    Poveke ne pisuvam za tebe.Resiv.Jas si ja imam mojata sreka, ti tvojata.Nema da te spomnuvam, kako sto ti ne se sekavas na mene.Za moja nesreka ke te sretnuvam, ke te gledam cesto.Ama sekogas koga ke me zaboli dusata, ke go stisnam nego silno za rakata...za da ne zaboravam sto imam do mene I kolku vredi.

На Saricko, natemila и kala21 им се допаѓа ова.
  7. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Јас стварно не можам да разберам некои работи, не можам да го разберам ова што ни се случува.
    Без тебе не сакам да легнувам, толку ме смирува твојата прегратка, а толку пак сум исфрустрирана од тебе и толку ме нервираш што полудувам. Значи НИКАКО не можам со тебе, не можам без тебе, не сакам со друг, а ни ти... Не можеме заедно, не можеме еден без друг, НИКАКО НЕ МОЖЕМЕ.

А толку си ми совршен, по мерка...
    Може вака треба и да биде, бурно :sweat:, инаку би ни било досадно и би те отсакала после 3 дена. :lol:

На kala21, JustFun и crazylady им се допаѓа ова.
  8. lovelife

lovelife Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    1.722
    дали постои некој што е потврдоглав од тебе аманнн !

На natemila и crazylady им се допаѓа ова.
  9. Saricko

Saricko Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2013
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    1.138
  10. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.947
    Убо да спиеш :P

11. b.u.tt.e.r.F.L.Y

b.u.tt.e.r.F.L.Y Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    152
    Пораката за "добро утро" ти беше прекрасна!!!:inlove:
    Пресреќна сум што те имам:sun:

12. principesa

principesa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    101
    не можам повеќе.....колку и да се обидувам да поминам преку сите работи, колку и да се обидувам љубовта да надвладее.....знам...знам дека е неуспешно што и да правам. Знам дека ме сакаш, знам дека без мене не можеш.....ама ама љубовта не е доволна не е.....зошто мора вака да биде..зошто мора лутината и нервозата да преовладеат, зошто не се бориш за нас, зошто лесно се откажуваш.....сама не можам, сама не можам да се борам, посилно е од мене......

13. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2012
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    936
    Да знаеш колку ме направи среќна, те обожавам!:l::l:

На SwanMay и veren им се допаѓа ова.
  14. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.775
    Знаеш што е чудно мој најнов пријателу? Што те одбегнував, и се смеев на твоите глупи фори за спуштање звезди а сега не престанувам да мислам на тебе.
    Глуп си, тоа се знае ама почна да ми ги оптеретуваш мислите, да ми недостигаш, да се прашувам каде си кога те нема, да посакам да бидам до тебе ама се уште не се предавам, и не признавам дека нешто чувствувам за тебе. Сакам да сум сигурна во твоите чувства, затоа што не сакам да лечам повторно скршено срце. Сега ми годи твоето присуство. Не те туркам, само сум реална и се чувам. Сакам да ти дадам шанса, но нека покаже времето.

На veren му/ѝ се допаѓа ова.
  15. veren

veren Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2015
    Пораки:
    548
    Допаѓања:
    1.270
    Глуп е до толку ?:)

16. anel

anel Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    19.936
    Мислам на тебе пред да заспијам. Буквално како убав сон си ми. Доаѓаш, ми кажуваш два- три муабети, ми ја разубавуваш ноќта и се губиш. Колку долго ми се виде твоето отсуство овој пат.Едвај чекам да се вратиш.:inlove:

На natemila, SwanMay, ozbilnazena и 2 други им се допаѓа ова.
  17. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.412
    I pak si go prekrsiv vetuvanjeto..Nisto novo, koga si ti vo prasanje.Vrati se! Barem na mig, samo na kratko.Nasmevni mi se. Kazi mi deka nikogas ne me zaboravi, deka nikoj ne go zazema moeto mesto.. Vrati se, ili zamini od srcevo..Zasekogas :u:

На Sanjichka007, natemila и Oleeenka им се допаѓа ова.
  18. kolumnistot

kolumnistot Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2012
    Пораки:
    2.025
    Допаѓања:
    14.463
    1510055_842243319164543_1006624023142411702_n.jpg

На blackstyle, Mishela, crazylady и 2 други им се допаѓа ова.
  19. Saricko

Saricko Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2013
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    1.138
    large.jpg

На LadyInTheDark, crazylady, Minnie 1 и 4 други им се допаѓа ова.
  20. deneristajgarian

deneristajgarian Нов член

Се зачлени на:
    28 април 2015
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    4
    мило ми е што си свесен дека не ме заслужуваш, ти си еден манипулатор кој добро знае да се постави требаше да знам подобро пред да ме направиш пепел. ти реков дека не ми се живее а ти замина на трета смена со друга. фала сфатив колку само не вреди да го фрлам мојот свет за тебе. господ е голем гледа се. те виде и кога се крстеше пред мене, знае тој се... проклет да си!!! ќе ме бараш еден кога ќе ти биде како мене сега, кога нема да ти се живее ама ќе мораш. ќе даде бог барем една минута да те боли како мене сега. збогум

На skorpija123 и erica им се допаѓа ова.