Неможам да најдам зборови со кои би ти се заблагодарила за сите добри дела што ги имаш направено за мене,едноставно ТЕ САКАМ најмногу на светот
And I'm in pieces, baby fix me And just shake me 'til you wake me from this bad dream You know you love me, I know you care Just shout whenever, and I'll be there You are my love, you are my heart And we will never, ever, ever be apart
Сега ке биде Бум Бум Пауууууууу !!!! Хахаха Мрднато Човече(читајте свинче ) Не можеш ни да замислиш колку те сакам! НЕ те давам МАЈКЕ МИ за ништо на светов Па Мајка Јана нека е !
Аааааааааааааааааааааа ти си сонце мое... најубав, највреден, домаќинче мое, колку те сакааааааааааааааааам немам зборови да искажам... и нема да ти кажам лично, ама тука ќе кажам... ИЗВИНИ...
Топ си КИС4Е ! пхаха ... се шалам ова сега на фб го видов. Ма мрш идиоте низаеден !!!!!!! Џаболебар глуп. Ме изнервира. Крши глава.
Сакам да си лежиме сега заедно. ДА се гушкаме и тепаме. ДА ме измасираш.... и да си запиеме слатко. А утредента кога ќе станам , да ти ја видам глупавата насмевка.
Добро смотан еден се уморив веќе, мрдни и со прстот за мене... Што уште да направам за да сфатиш дека ми значиш? Се правиш со сила глуп, или не знам што е проблемот!
In a world that seems to get colder & colder, don't u worry cuz my love will only get stronger & stronger!
http://www.youtube.com/watch?v=Ce-5OWBNGNw Танго мило?!Нежно,блиско,додека ми ја тргаш косата и ме бубнуваш во рамо... Покрај сите стресови деновие,сега стиснав стоп неочекувано и си викам...заборавив дека те имам тебе со сите тие твои спонтани моменти кога ќе фаќаш за рака,ме вртиш и почнуваш да играш дури и на плоштад,а јас глупава,се срамам.Од денес не се срамам...ветувам!И од вечерва никаде не брзам,викендов ќе ти подарам парче небо и мирис на амбар,полн,богат,со мирис на крај на лето.
ми требаш многу ! љубовта моја кон тебе нема крај, нема збор со кој можам да ти опишам колку многу те сакам !
Извини што сум лоша злато , ама период ми е знаеш Знам дека многу ме разгали, а знаеш дека не сакам разгалена до тооолку да сум. Те сакам, ми требаш, знам дека сум напорна, знам дека го трпиш цело тоа... сакам да останеме заедно засекогаш злато мое. Сакам да уживаме во нашата љубов. Сакам да знаеш дека денот без тебе бавно ми минува. Едвај чекам да си дојдеш или да дојдам да се изнагушкаме така нежничко до сабаааајле, и онака легнати на спалничката и да си разговараме до утринските часови, успат со бакневчиња... Знам дека имам проблем, и знам дека не смеам да се нервирам, знам дека го почитуваш тоа... знам дека и воздухот кој го дишеш би го дал за мене. Да е до тебе злато мое, јас би била нааајздрава на цел свет ..... Ах, толку ми недостигаш во моментов
За тебе бев спремна да се откажам дури и од штиклите ,за да не сум повисока од тебе се ќе направев,и ти тоа го знаеше.А сепак,замина.Уште те сакам,јбг,секогаш ќе имам трошка надеж дека ќе ми се вратиш пак.
Па можно ли е да си толку смоооотан бре? Ти се восхитувам на храброста. Ѕвер си. Кажа што кажа и сега си најсреќниот и најзадоволниот човек на планетава.
Така сакаше така доби! Со среќа нека ви е се најдобро! Ќе дознаеш што си изгубил и ќе си ја лупаш главата! Оди со нејзе ама знај дека немат да ја најш утехата која ја бараш! Страста немат да те остајт на мира! Чаооо!!!