-бившиот другар ми изјавува љубов ко на мајтап ме следи дење & ноке секаде -со дечкото со кој излегов после 2 години изгледа беше само мување -еве господине симпатичен СЕГА ти е шансата ако сакаш секако
Колку да си знаеш Ајнштајн не рекол дека проблемите не можеме да ги решиме ако размислуваме на ист начин како оние кои ги создале туку рекол дека не можеме да ги решиме доколку размислуваме на истиот начин на кој што сме ги создале. Требаше да ти кажам уште тогаш. Ама не... Бев глупава кога дозволив да се правиш паметен. Не само што не знаеш точно да го цитираш твојот идол туку имаш проблем и со англискиот. Незнам дали се сеќаваш но цитатов ми го кажа на англиски а јас му дадов точен превод но ти твдеше дека сум згрешила. Е па не сум.Така да си знаеш НАУЧНИКУ!!! Кога би знаеле колку само навистина сакам да му го кажам ова. Ама не... Сега немам можност па така сега нека ме смета за поглупа од него ко си чутев тогаш. :/
Срцата си ги избраздивме дамки си оставивме како истурено црно вино на бел чаршаф ги извалкавме и боледуваме како канцер душите да ни’ фатиле а еден со друг внатре се носиме како трудница рожба во утроба како доилка млеко во градите како мајка стравот за чедото цел живот во умот што го носи ете така ти-мене а јас-тебе во срцата еден за друг место сме направиле со зборови сме ги истетовирале со соништа жигосале со мечти неискажани сме си ги обележале со молк со тишина која тежи на обајцата во неа се заплеткавме до гуша се покривме од немоќ од страв од гнев а мене болката ме соголува срцево како стапнато ми е изгужвано и стиснато поболено со ритам кој не го разбирам а кој на тебе потсеќа и проклети да сме што на нељубов се осудивме ти-мене а јас-тебе што грб си завртивме а срцата уште ни’ се бараат дур ние слепци при очи во осама душите си ги запретавме....
Вечерва место тебе ќе си ја гушкам твојата перница.. Уште не си стасан дома а веќе ужасно ми фалиш. Те љубам злато, добра ноќ..
Ми фалиш ајде доаѓај !!! Сакам да те гушнам! И ти благодарам што се појави во мојот живот... Каква случајност, од никаде, кога најмалце очекував!
Оваа среќа за ништо не би ја менувала...остани секогаш таков како што си сега а јас за возврат ќе те сакам цел живот
Си ја читам темава вака пред легнување, не се сеќавам кога последен пат сум пишала тука. Не знам дали почнав почесто тоа што го мислам да ти го кажувам, па макар и да било Леле, ќе те здробам!! Лесно знаеш да ме изнервираш, ама и знаеш што да кажеш и направиш за брзо да ми помине. Сега не сакам да те здробам, туку само да те гушнам и така да си заспијам.
Многу ме нервираш,почнувам да барам нешто за да се скараме и да не ти се јавувам повеќе.. Порано едвај чекав да те видам,а сега немам желба... Многу ме гушиш во последно време се ти смета,за се нешто се лутиш..ме умори веќе. Оди си од мене човеку оди си полесно ќе ни биде верувај...само оди си те молам. И фала многу што не ми се јави кога стигна дома и што не го креваш телефонот. Верувај не ни имам желба да зборам со тебе.
А да ти текне да ме викнеш на сладолед? Па замарај ме после дали да и се јавиш баш кога ти раскинала. јас сакам само да бидам покрај тебе макар и вака другарски
И срце, викаш да не ти смеам кога ќе паднеш, а? Ххахахаха како бе да не се смеам, ќе се помочав во гаќи! Знаеш како велат, другар е оној кој што ќе ти се исмее за сите пари кога ќе паднеш, а не веднаш рака да ти дава. Еее гледаш, каква другар-женска имаш?
штета што не ме виде недопирлив убавецу со права косичка а толку сакав да те видам и да ти кажам ЗАТРЕСКАНА сум во тебеhug:а сум во врска со друг оф леле како да му раскинам не те ни познавам а можеби и ти си зафатен
И пoсле сите oвие гoдини ти си ми склoниште кaде нaoѓaм мир и љубoв, пoкрaј тебе сите прoблеми исчезнувaaт. Не знaм кaкo дa се искaжaм штo чувствувaм, збoрoви немaм мoжaм сaмo дa те гушнaм нaјсилнo. Те сaкaм
Me lazat. Site. Velat poubav par sme bile. Toj poubavo mi prilegal. Gledam kako me sozaluvaat dodeka mi ja citaat tagata od ocite koga nekoj ke te spomene. Me tesat. So tebe ne ke sum bila srekna. A kako bi mozele tie da go znaat toa? Mi teknuva na zborovite na mama. Denta koga si zamina od Sk taa mi rece: " Kakvo vlijanie ima negovoto prisustvo na tebe. Nikogas ne sum te videla vakva. Bleskase dodeka toj bese tuka. Pogledni se sega. Kako druga licnost da si." No, jas znaev nesto sto tie ne znaea. Znaev deka toa e krajot. Na mojata sreka. Gledajki ti gi slikite, vsusnost, vasite sliki, primetiv kolku si smenet. Se izgleda nekako vestacki, kako da ne si ti. Na slikite si zamislen so nekoja izvestacena nasmevka. Go znam toj pogled. Koga nesto ti fali. Ne mislam na mene, tuku ne ti e se po merak. I ne mozam da recam so sreka neka ti e. I da go izgovoram toa, ne go mislam. Sekoj ke si dobie sto si zasluzil. Taka I ti. Dolga e tvojata smetka, se prasuvam koga ke ti dojde za naplata. Samo od mene. Da ne zboruvam za red drugi skrseni srca. Se se plaka mili.