Знаеш колку те сакам, нема потреба да ти пречи што би работела. Па мило каде и да работам околу мене ќе има момци , ама знаеш дека за мене постоиш само ти.
специ ајде вечер да се напиеме убаво домичка само јас и ти а може и да излезиме ама услов пијани па да си се галиме кога ќе си дојдиме најлудо како што знаеме. не сакам и овој петок да се успијам на каучот во 20ч заради проклетите турски серии на секој канал
Само што му кажаф по тел за вечер нешто да измисле интересно,луге почна да ме фека монотонија.Сакам љубовче со тебе да се расположам.....одговорот му гласеше вака ''ke играме шах'' ја сакам твојата духовитост........
I don't want to be your friend, I just want to be your lover. No matter how it ends, no matter how it starts...
Денеска страшно ме нервираш! Некако незаинтересирано ми делуваш. Или така јас си го сфаќам тоа, оти во последно време се ми оди од горе надоле, место обратно. Па така и ги сфаќам работите околу мене. хмм, кој ме знае... ни ти ме знаеш, ни мама, ни јас... и сега? Ништо, ќе си се средам полека , полека, кога ќе те видам, ете тогаш , а до тогаш ќе ме трпиш, тоа е
Зошто од 987658765478876776632578578436534 машки во Скопјево само кога ќе те видам ми прелетуваат пеперутки? И ми се прекршуваат нозете? И срцето ми тропа ЧУК ЧУК?!
Зошто не ти се јавувам? ај прашај уште еднаш може ке ти текне тиквар еден. Викендов уживај си таму кај што отиде. Те мразам а те сакам ме нервираш па и не ме нервираш и не знам. и чао !
http://www.youtube.com/watch?v=zsCD5XCu6CM Значи оваа песна како јас да сум ја пишувала. До збор! ТЕ САКАМ. Да имаше барем некаков начин да ти кажам
Не сакам да ти кажувам ништо. Сакам да те иштипам по обравчињата(знеаш и самиот како ) и нежно да те бакнам
Никогаш нема да покажам дека во мене има и тронче љубомора! Немој тоа од мене да го очекуваш! Ако треба ќе се изедам во себе жива, ама си имам кажано дека нема веќе нема такви работи од мене. Ни љубомора, ни солзи, ниту премногу емоции. Така е, баш ми е жал. А ти што сакаш прави си, немаш забрана.
Кој ги измислил третите смени,дијареа да го држи месец дена.Гувеам сама дома и ми фалиш,сакам да се мазиме,да се гушкаме најсилнооооо....добро и се со ред што си следува после гушкањето Медените срца ги дојадов сама,за тебе остана само црвеното пакетче празно на масата,ќе го видиш сабајле кога ќе си дојдеш,ако не го одвлечка во некој ќош Роко Ама затоа за тебе чував подобар десерт,да не речеш дека сум себична Шшшшшттт знам дека ќе те бендиса повеќе од колачињава Ете толку.Те чекам сабајле да ме гушнеш
Ме остави во мисла Ова погрешка беше, или...? Рече сакаш да ме изненадиш... ама некако не запали кај мене Како да имаше нешто друго... како грешка да беше