Сите ме прашуваат зошто никогаш не ти дадов шанса. Не е дека не сакав да ти дадам, само беше погрешно време, а и долго време ќе биде така. Смешен си кога превртуваш очи за други момци, а после ми збориш за неа. Нема да дојде наше време без разлика колку се чуствувам сигурно во твоја близина и тонам во мирисот на портокал.
Баш во овој момент сакам да си тука, да се навалам на твоите гради, да те гушнам и да молчам Ќе заврши ли оваа далечина веќе еднаш, те сакам постојано до себе
Ветување добив. Или сепак тоа беше дното од едно празно ветување? Сета инспирација пренасочена. Заслужи ли? Прочита? Грижата ја виде? Виде нешто? Почувствува? Бездушен си, рамнодушен си? Што си? Ќе се сменеше, првенствено за себе! Сам беше, немаше никој и здравјето го немаше. Што треба уште за да ти текне? Знаеш дека ќе сум тука и последната воздишка кога ќе ја поделиме. Некогаш .. можеби.
Можеби за тебе не дадов се од себе, затоа што ти така ме учеше,така ми велеше "Не треба да правиш ништо , не треба да даваш ништо ". Се огради од мене.Спласнавме и двајцата. Ситуацијата одамна ја прифатив, за добро е ,за добро на двајцата....Немавме иста цел. Знаеме, преамбициозна сум , преубава, многу млада, многу енергична, не сум за тебе "стари". Изгниен си и помирен со истото. Ама имавме некоја чудна поврзаност , во кожа си се пикавме. Преопасно беше тоа за нас. Во мислите уште ми се лизгаш, чинам , не за долго. Си го фаќам патот за дома утре. Ме очекуваат многу убавини... Фала ти што ме пушти да растам, живеам, градам кариера и да трагам по длабочините на животот. Арно ми направи добар човеку, туку тебе не те бива.
Веќе ја пушам и втората цигара од голем кејф да беше малку порано и кафе од големо задоволство ќе си сварев ти пак од толку мирно што спиеш се смешкаш дури немора да ти заблагодарувам,наши сме си
Страшно, ужасно многу сакам да сме заедно во моментов, и не само во овај момент туку и секој шо следува, додека шетам по улица мислам дека од негде ќе излезиш и сите други ми се ко тебе исти. И патам и болувам, шо не можам да сум до тебе ииии не знам поќе ништо. Ми недостигаш само то знам многу и то. Da imam pravo na jos jedan poziv na ispovest pred Bogom poslednju ja znam i koga bih da zovem ja pozvao bih, pozvao bih nјеga
Не те прави машко ако не кренеш, машко те прави ако ми дигнеш слушалка... Сепак фала што се јави, ама касно е...
Јас сум секогаш таа што може да разбере се, да прости ама знаеш ли колку ме боли да си ја убијам љубомората а? Јас не сум од тие личности што кога се нервираат за нешто ќе се извикаат и ќе и помине, не, јас сум од тие што тагуваат во тишината, тишината од секогаш е била мој сојузник, знам еден ден тоа скапо ќе го платам, а до тогаш не дај Боже да станам индиферентна... не дај....
Имав пролетна депресија, есенска депресија, зимска депресија..... Депресија заради тебе.., Опушти се, се ќе помине. Мене ми помина.
Ми недостигаш, дури сега сфатив колку ми значиш. Не сакaм да биде крај, ама ова нашево е невозможно. Tи не сакаш да се смениш, а јас покрај себе не сакам таква личност како тебе. Мене ми е потребен некој што ќе има разбирање за мене, ќе ме почитува, ќе ме поодржува секогаш во секоја моја одлука. Нашата љубов е невозможна, ние сме толку различни , јас сакам благо а ти кисело, јас сакам бело а ти црно. Да не не имаа погрешни личности, немаше ни да знаеме како изгледаа вистинските..
Те сакам де, те сакам... И покрај тоа што пак ги најдов пижамите на земја сабајле, јорганот врз мечката, алатите по цел двор.. Пак те сакам, како можам да не те сакам? И утре ти правам благо, така да знеш...
Би ти пишала еден "реферат" сега од тука до Аеродром ама знам дека го разбираш моето однесување. Ти знаеш дека сакам да имаме комуникација како што доликува и дека сум тажна, а јас знам дека ти сакаш да ме насмееш. Мило си и многу ми фалиш. Убаво мини си утре, задутре и со лесно работата.
Не е ништо ново.Постојано ме разочаруваш.Ама никако да се навикнам да те гледам таков,покварен,сменет,идиот ..
Спојлер ]Мистеријата е разјаснета, ми се вклопија деловите од сложувалката, знам се каде и со која си бил, како сте уживале во Грција а јас верував на лагите твои, те дочекував со радост, секогаш со нови изненадувања која будала сум била ]
слушај ваму ти бизнис партнеру немој да си ми ја пуштил песната среката со пари не се купува утре на твојот роденден ако бидам дел оти ке се расплачам бе будало една не можам циклус да добијам супер емотивна сум и само плачам
Каков мајстор сум ееј ,какви пастрмајлии сум направила не си свесен,ти во твојата кариера неверувам дека си ги направил подобро од моите Те чекам да си дојдеш па те чека дегустација
Ти си многу ме нервираш бре! Многу!! Ич да не идиш, не се малтертирај ич. Не мораш! Лажго!! Спојлер: ...