Mece milo najubavo!!! Na ovoj den, tocno za eden mesec ke bideme zaedno..se nadevam I zasekogas. Te sakam
Ако утре ми заспиеш уште во 20 ч. има тие рибите што ќе ги ловиш утре и картите што ќе ги играш сега да ти ги пикнам во уста па заспиј тогаш.Нели јас секогаш сум таа што те разбира,е утре нема да изигравам добра вила пак и дома да дремам додека ти си изморен.
Откако те запознав постојано си ми во мислите. Одамна не сум дозволила некој да ми влезе во мисли, и сега се трудам да не мислам, ама послно е од мене. Што ми се случува? Веќе ја замслувам следната средба и се затекнувам како се смешкам тајно. Биди таму, немој да ми ги рушиш фаназиите.
Што би ти кажала, а да не знаеш веќе? Може ли некој да и забрани на љубовта да се роди дури и кога е погрешна? Грешни сме, а грев не сме направиле. Велиш има грев со кој можеш да живееш. Сакам да бидам тој твој грев засекогаш
Ме плени многу брзо, се знаеме само 2 недели а веке срцето ми лупа кога ми се јавуваш, кога ми пишуваш.. Прекрасен си.
море за срека што немаше роденден оти ДЕФИНИТИВНО ке ја видеше мојата лоша страна баш ме интересира што ке се случува утре т.е. како ти ке се однесуваш кон мене
Но уште колку време треба да помине за да те заборавам ? Не можам повеќе да се уништувам поради тебе , не знам како но морам да те оставам во минатото... Но зошто и ти не ме оставиш мене ? Зошто не се откажеш веќе не сме еден за друг..
Denes ne me boli. Mozebi e prerano da chuvstvuvam bolka, mozebi kako kje pominuvaat denovite kje mi fali nasabajle tvoeto dobro utro, no mozebi i ja odnese so tebe cela bolka koga si otide. Da, bi sakala silno da veruvam deka e taka. Sakam da veruvam deka nema da pocuvstvuvam taga, deka nema da mi se skrsi srceto koga kje me obzemat sekjavanja.