Каква моќ имаат твоите зборови. Маѓепсана сум од збор,од мисла. Не ти треба допир да продреш најдлабоко во моето срце, да ги откриеш моите скриени мисли. И колку си ти постабилен, јас сѐ повеќе сум изгубена. Ги гледам твоите усни што се мрдаат додека зборуваш и со поглед те молам да ги спуштиш на моите. Чекам со полуотворена уста. Се чувствува таа магична сила меѓу нас, а ти само ме опфаќаш со двете дланки на лицето и ме бакнуваш во чело. Не сакаш да ме повредиш- велиш. Повреди ме, не сфаќаш ли, спремна сум на сѐ.Спремна сум да ти бидам сѐ што ќе посакаш девојка, жена, љубовница.Јас и онака без болка не умеам да живеам.
Господ и Залааста се криви што не се појавив на кафенцето ама 6 пропуштени повици од твоја стана кога видов дамла ме удри сега свакам дека јас нешто ми ти значам тоа да ама јас сум затрескана во друг-треска ме фати оти Перо беше хај и варел преги чај песна од Врчак
Среќо моја, животу мој! Знаеш дека на некој начин оваа годишница ми е помила и поважна од онаа другата, од брак. Да ја немаше оваа, немаше да биде ни таа Затоа секогаш посебно значење ќе има овој датум во мојот живот. Немам што повеќе да посакам, освен тоа да си ми жив, здрав и среќен со нас уште 100 години, и секоја наредна година поубава да ни биде. Посакувам уште многу возможни и невозможни работи со тебе, ама ова ми е најбитно од се. Ми требаш ти, твојата љубов и поддршка повеќе од се, на синко уште повеќе Среќа ги добиваме во неограничени количини Остани така!
Znaes deka mrazam izvinuvanje so ligavenje ama sega I toa bi go storila za da mi prostis Znaes deka jas nemozam da bidam tolku losa kako sto bev sinojka. Toa ne bev jas... Izvini. Mi prosti taka? Znam deka mi prosti. Ti imas tolku meka dusa sto ponekogas mislam deka I ne te zasluzuvam. ♥♥♥
Како низ сенка те паметам, видов слика од тебе... Ист си , позелен во ликот...Пак се пропи изгледа.Се доуништуваш. Зарем малку ти беше мене што ме изгуби , а сега и здравјето..... Како мало жарче тлеиш некаден длабоко во мене .
Колку бавно ми минува времето додека си на работа немам никаква идеа со што да се занимавам, а кога си ми домче се ми е поинтересно и поубаво Едвај чекам да си дојдеш
Секогаш кога ја слушам Љубави од Јоксимовиќ,се потсеќам на нас,посебно делот Prosli su aprili ko vozovi kad prodju Izgledalo je da je gotovo Postoje mnoga mesta na kojim nismo bili Al neko te je drugi odveo
Како знаеш добро да изиграш за јас крива на крај да излезам.... Не знам, може си имаш дозвола така на мајка ти дома да и се понашаш.....ама не можеш мене....
Мислам на тебе. Не можам да заспијам во празнава постела. Мислам на тоа дали ѝ шепотиш на уво онака како што мене ми шепотиш? Дали ја гушкаш онака како што мене ме гушкаш кога се налутам? Дали се тутка во твоја прегратка онака како јас сакам да се стуткам? Ти заспива ли на гради како што јас сакам да ти заспијам? Ја галиш ли за коса како мене што ме галиш тогаш кога немаш храброст да ме бакнеш. Ја сакаш неа, ме сакаш мене. Таа те има во постела, а јас ти ја имам само душата.
Кога те допирам чувствувам бранови на енергиjа, бранови полни со љубов коjа со секоj нов допир станува уште попрекрасна... Секоj заеднички момент е бесценет, секоjа ноќ спокоjна, а секое утро полно со надеж...
Доста ми е од разделби. Заминување. Доаѓање. Исчекување. Далечини. Испраќање. Сакам нешто постојано. Нешто трајно. И вредно. Дојди си побрзо душо ми фалиш!!!
Човеку, дали си свесен до кој степен си навлезен во душава моја? Не знам дали е бунило,јаве или сон ... Бидувам вејка на ветрот без присуството твое.. ШТО СТОРИВ?! Свесен ли си кои ѕидини ти ми ги сруши??? Штета што дозволив... Ако не останеш да бидеш чувар на тврдината на срцево ќе биде пеколно... Не , не за тебе. Ти само ќе оставиш бездна. Туку за некој следен што ќе се обиде да го освои тронот. И пак не ти е доволно....
Ми фалиш најмногу на цел свет!! Би сакала ноќва да не не делеа километри да беше блиску до мене барем да можев да те видам да те сретнам онака “случајно“..но залудно те барам наоколу залудно чекам да ми се појавиш од некаде гласо да ти го слушнам ..кога си далеко илјадници километри од мене
Знаеш дека ако лежиш и ако главата малку ти е навалена назад не можеш да плачиш? Ти се плачи ама сакав да кажам солзи не можат да ти дојдат...Не знаеш? Епа нормално не знаеш, последно си плачел кога те крштевале... А јас еве и ден денес си плачам...и тоа плачам во најразлични пози....пробувам како е најлесно да ти се олесни барем малку во душата.
Фала ти за убаво поминатиот викенд! Срце си! Фала ти што постоиш! И фала ти што влезе во мојот живот. (и ќе те замолам да останеш)
До кога ќе се измачуваме ? До кога ќе си ги киниме душите како најголеми душмани ? Ќе има ли некогаш крај на цело ова лудило ? Ќе може ли и мене ноќта да ми е ноќ.како и на сите други.