Форумџика на годината

Што би му кажале...

Discussion in 'Врски' started by Lilit, Dec 13, 2009.

1. Adi888

Adi888 Форумски идол

Сакам само да си тука, да те гушнам еднаш силно и да не помислиш на никоја друга, ми се смачи некој други да се хранат со твоето присуство. Додека јас овде паѓам тивко венеам без тебе ;(
    20a8fb1c030aad708ba875a3afeddd3b.jpg

Last edited: Jul 11, 2015
  2. nikol97

nikol97 Истакнат член

Те нема. Се' беше многу бρзо. Бρзо те запознав. Бρзо се заљубив. Бρзо ме повρеди. Само едно не беше бρзо. Забоρавањето. :u:

Komplicirana2015, Rama and Aquarius21 like this.
  3. kjukli

kjukli Форумски идол

Eh da bese se poinaku. Mozevme povekje da imame sega. Tolku mnogu sakav da si do mene, zaedno drzejki se za raka da go prosetame celiot svet. Mi veti, mi veti deka sekogas kje bideme zaedno i ne go skrsi samo vetuvanjeto, tuku i moeto srce. A jas pak posakuvam da e se poinaku. Da si tuka do mene.

Minnie 1, Rama and Sigma* like this.
  4. Mala Hembra

Mala Hembra Истакнат член

Се ти кажав, буквално се што ми лежеше на срцево и знаеш што ме трогна највеќе од се? Ти си го мислел истото што и јас, и да ќе го прифатам твојот предлог па макар и цел свет да е против!!!

miss-bootylicius and Rama like this.
  5. Simplicity

Simplicity Истакнат член

Не знам што точно си ми, немам еден единствен збор за да те дефинирам, ама знам дека ти ми си она највредното, она најмилото, она кое никогаш досега сум го немала. Ти ми си човекот пред кого можам да сум своја, пред кого можам да го кажам токму она што го мислам, без да се плашам дека погрешно ќе ме протолкуваш. Ти ме разбираш, знаеш што сакам да кажам уште пред да го кажам нештото. Ти го знаеш и она што некогаш го премолчувам, знам дека го знаеш, и знаеш дека знам дека знаеш.
    Ме праша што гледам во тебе... Го гледам она кое што не сакам да го изгубам!

joy1, Adi888 and Tatjana95 like this.
  6. kolumnistot

kolumnistot Популарен член

7. Aquarius21

Aquarius21 Истакнат член

Те има толку многу насекаде, во мене, околу мене.. Те има како призор и будна сонувајќи те, те барам во секој допир, во секој поглед низ трепките сокриен. Толку те има, а никаде те нема. Врати се проклето ми недостигаш.Те сакам!!! :l:

8. awayfromyou

awayfromyou Истакнат член

Како јас да сум го пишала. :worried:

9. neongirl07

neongirl07 Истакнат член

Врати ми се. Ми фалиш :l:

Arthur likes this.
  10. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Неќна направи да бидам најсреќната девојка на светов.. Толку многу ме допреа тие зборови во целата таа ситуација што иако бев толку многу заљубена во тебе, направи пак да се заљубам..
    Никад нема да го заборавам тој ден, никад..
    Те сакам

joy1 likes this.
  11. exoticgirl

exoticgirl Истакнат член

Се плашам знаеш.Толкава поврзаност,секојдневно зедно,таа на некој начин "болна" љубов за која блиските зборуваат,да не згасне..Ако тоа се случи,како јас ќе продолжам? Дали твоите бакнежи ќе ги поседува некоја друга?Твоите солзи за кои сметам дека ги знам само јас,би ги покажал ли на друга?А таа љубов ќе ја осетиш ли со друга?..Го немам јас одговорот,ниту ти..само времето.Што и да се се случи,знај и дека еден дел од тебе засекогаш ќе има во мене.Те сакам:l:

12. SlAtKi4ka.SlAtKi4ka

SlAtKi4ka.SlAtKi4ka Популарен член

13. Tatjana95

Tatjana95 Популарен член

Ах бе дете... Оти не можеме да се разбереме за обични работи? Зошто мораш се да прифаќаш со негирање? Што ти стана бре, не беше ваков... ма ќе те средам јас тебе. Немама сила да се нервирам, знаеш и ти. А и нема причина. Од тебе барам само малку да се потрудиш... и не, не се глупости. Кога ќе сфатиш дека ми е се тоа битно, можеби и ќе се потрудиш повеќе.. исто како што тебе ти беа еден куп работи битни, па јас те сфатив и еве, го почитувам тоа што го бараше.

Многу те сакам бе. Не знам од кај ми мене толкава љубов за тебе, за некого воопшто. И покрај тоа што секој ден си немам раат, очекувам дека нешто ќе се случи, ќе се зезне, пак те сакам. Пред некое време почнав да се помирувам со таа слика за тебе што ми ја створи во последните неколку месеци, ама не... нема да се случи такво нешто. Ќе те поправам, ќе сфатиш. Паметно дете си ти, само голем инает лежи во тебе. И него ќе го истераме некако, сигурно има начин.

Чудното е што знам дека и ти ме сакаш, а сепак нешто некаде не штима баш најдобро. Ама баш заради таа љубов се ќе се среди. Знам дека ќе биде ок, мора да биде.

Ти знаеш, ама не се трудиш да сфатиш колку е тоа многу... колку многу ти значам, колку многу се трудам за тебе, колку те поддржувам, колку се грижам, ти ја исполнувам секоја желба што можам, колку ти помагам, колку правам се за тебе, колку те сакам - уствари. И денот, и времето и вечноста тебе ти ги поклонувам. Добро де, знам дека го правиш и ти истото за мене, само што... затајуваш во некој дел што ми е многу битен, се преоптеретуваш со нешто што е зло самото по себе, што не се менува, што треба да го заборавиш.. веќе еднаш.

Знам и дека ако малку од нештава скратам, ќе почнат ненормално многу да ти недостасуваат, ќе сфатиш се што викав, арно ама... знаеш, не сакам така да биде. Сакам на човечки начин да сфатиш што ти зборувам.. па ти имаш бујна фантазија дете! Можеш чуда, јас знам. Само треба да сакаш, да станеш, да се потрудиш, да сфатиш, да почитуваш. Епа добро, ќе биде и тоа... ќе биде кога еднаш ќе разбереш колку е многу сето што ти го давам. Си викам за брзо ќе биде. А и нема причина да се чека повеќе.
    Добро дете си, затоа и те сакам.
    Абе можеш ти, знам јас...

zekzeki, julie77 and JustFun like this.
  14. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Aх таа твоја скромност :inlove: те обожавам и многу сум среќна што си им пример на други луѓе за некои работи во животот :l:

15. Neytiri

Neytiri Популарен член

Во тебе е собран цел мој свет. Во твоите крупни очи се наоѓа мојот мир, твоите раце се мојот дом, твоето тело е мојот грев. Ти си мојата сигурност, покрај тебе заборавам дека постои било што друго. Ти си ми верата дека сеуште постојат прекрасни луѓе во овој свет. Ми требаш како другар пред се и најмногу од се. Ми треба твојата безрезервна доверба. Биди до мене секогаш, затоа што не можам и не сакам да ризикувам да си го дозволам тој луксуз да те изгубам повторно.

16. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Ако одиш јас нема да преживеам.
    Немој да ме оставаш, ќе ти умрам тука
    земи ме и мене
    ;(;(

Mala Hembra, kjukli and Rama like this.
  17. kolumnistot

kolumnistot Популарен член

"Jeste li rekli danas nekome da ga volite?
    Jeste li rekli da trebate njegov/njen zagrljaj?
    Recite to danas, jer sutra možda bude prekasno!
    Ponekad se ljudi umore čekajući i nastave dalje bez vas"

Komplicirana2015, Umbrella22 and Rama like this.
  18. realGirl

realGirl Популарен член

Не го очекував оваа од тебе :x:x тие пораки на хотмаил не паѓале од НЕБО :fubar::@

19. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Многу е тешко да заспивам и да се будам сама,далеку од тебе...

20. YoungandBeautiful

YoungandBeautiful Популарен член

Најмил мој... Прекрасен си!:inlove:
    Нека останам засекогаш твојата малечка!:l: